Український чат Ванкуверу
-
Пані та панове. Всім привіт. Шукаю однодумців і колег з професії. Я 3Д художник, планую у майбутньому знайти роботу за професією у Ванкувері, тому радий буду вашим історіям, та й загалом цікавить досвід тих, хто вже можливо цей шлях проходив. Кому цікаво ratlgard.artstation.com/
-
ок, але ви так апелюєте тим, що Емма влаштувала істерику, хоча насправді істеричним виглядав більше Бобул ніж вона. маніпулював і був впевнений що він все знає краще ніж вона, просто в силу свого віку. вважаю що таке має присікатися, де б це не відбувалося, на інтерв'ю чи деінде
-
А наші навіть не помітили
-
Бо пан Бобул це типовий пристосуванець, котрий на інтерв'ю сказав, що працює з «Сашою Сєровим», котрий його виручає. То шо Саша народний артист росії, котрий підтримує війну, то Іво забув
-
З ним все ясно і без інтерв'ю
-
Іво вів себе як гавно
-
Мені вона і раніше не подобалась, виключно зверхністю і оцією повчальною пихою, хоча речі котрі вона озвучує часто досить нейтральні сама подача дуже токсична
-
Не сказав би, що на інтерв‘ю було щось таке, чого загалом не було раніше
-
Так все почалось з того, що молодий чоловік просто сказав, що після цього інтерв‘ю він перестав її дивитись. Не подобається чи тп. Ми, що всі повинні Емму любити? Мені теж не подобається її подача
-
І маніпулятивні тейки про вік і таке інше теж
-
Все те, що він Еммі наговорив після тригеру, то вже дійсно його істерика
-
Так шо заканселити пана Іво можна як мінімум за співпрацюз руснею під час війни
-
Передивлятись не буду, повірю вам на слово) Бо бачив лише раз і закрив ноут на моменті, бо стало соромно за всіх
-
Кожен на свій тригер
-
Істерили всі)
-
Вона як Фаріон, просто використовує тему для гайпу.