Український чат Ванкуверу
-
Нащо перекручувати мої слова і приписувати те що я не казав? Ще раз - я вважаю, що вона заздалегідь знала яку діч він буде нести і що приблизно буде відбуватись на тому інтерв’ю. Ема та іво бобул не різних вісових категоріях у цьому протистоянні і вона це знала але всеодно зробила це для хайпу. Іво це не той персонаж із яким можна вести такі дискусії в доказувати свою правоту. Бо тут навіть і дискусії нема, тут заздалегідь ясно що вона буде права по всім пунктам. Та ж сама рагулівна розбирає таких персонажів на малєкули і робить це дуже круто та елегантно
-
Вітаємо у чаті Yurii 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Хто у нього конкуренти він не сказав)))
-
Та там було інтерв'ю підбухане якесь, він там розказував, що його плюсам замовили конкуренти і підставили його у проекті міняю жінку) виставили його мудаком типу)
-
тобто те,що ти описав в цьому повідомленні, робить її притрушеною фємкою, хоч вона і "права по всім пунктам"? я правда не намагаюсь перекручувати, чи докопатися на рівному місці, мені дійсно цікаво дізнатися критерії по яким людина підпадає під категорію притрушена фємка
-
Як казав мій викладач, ти можеш бути правий по суті питання, але бити тебе будуть все одно у пику. Це я до чого, іноді всі сторони можуть виказати розумні думки, проблема в тому, що лексика, риторичні прийоми чи загальна подача можуть бути неприйнятними. З цього виникає комунікативний дизбаланс і суть обговорення втрачає сенс, бо починають говорити про її форму
-
Та шо це за Емма??? Один я не бачив відео про яке ви всі пишете...
-
Вітаємо у чаті Oksana 🇺🇦 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
тобто відмінність рагулівни і емми в тому, що рагулівна робить оціночні відео про таких людей, розкладаючи їх вчинки на молекули і це ок. а емма сказала це в очі людині і це не ок тобто якщо б емма просто записала відео про бобула, що він сексист і т.д., то вона б не була притрушеною фємкою?
-
Але це ж формат інтерв‘ю Питання-відповіді, без проявлення власної думки інтерв‘юєра, вона може наводити питаннями на відповідь яку вона хоче почути, але це трохи дивно показувати своє ставлення до гостя. Є проект розмова, там журналіст може висказати своє ставлення, адже одразу заявлено, це більше розмова. Я розумію, що такий стиль багатьом подобається, без теплої ванни і тому подібне. Але як професіонал, інтерв‘юєр, напевне, краще б будо повести себе професійно. Короче у всіх різна реакція на неї і це норма, як ставати краще без критики?
-
Це на ютубі дівчина веде всякі цікаві передачі. Але в неї є пару скандальних інтерв'ю, в одному із яких був Іво Бобул і багато людей хоч і підтримують позицію Емми не згодні з тим яким чином вона повела себе з Іво. Я особисто думаю, що скандал роздутий занадто. Нічого там такого не сталося.
-
Таня Рагулівна тупо робить хейт контент, котрий направлений на приниження під фльором боротьби з несмаком. При цьому сама вона пов'яза з Івановим і Пєтровим. Один з котрих зампрокурора на наркоті з Луганська, а інший політтехнолог невдаха, котрий Дурнєва в політику пробивав. Звідси цитати Дурнєва про майдан
-
Пффф, вибачте але на тлі Рагулівни Антонюк свята
-
Доброго дня. Шукаю відгуки, можливо хтось стикався з цим дилером? goo.gl/maps/FhvUtGCthYuEPuqY6
-
Це якщо грубо кажучи
-
Так ще раз! Сьогодні мітинг, де ми будемо разом привертати увагу канадців і медіа, що таку хуйню прощати не можна
-
Проблема в цьому обговоренні зараз в тому, що нам треба розповсюдити інформацію про сьогоднішній мітинг та збори на допомогу для ліквідації наслідків затоплення
-
Вся ця тусовочка совків з Ісландії, котрі весь час шукають виходи на адмінресурс