Український чат Ванкуверу
-
Щоденний апдейт подій: Hike: Goat Ridge дата: 18 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу "Luxembourg. Luxembourg" | "Люксембург. Люксембург" дата: 20 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу PROBASS & HARDI |KELOWNA| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 22 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Нові події: Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Всім привіт. Є вільна кімната в двух кімнатному будинку. Дуже близько до центру. До станції скайтрейна "Commercial-Broadway" всього 10-12 хвилин пішки або 5 хвилин на транспорті. 2 хвилини від Commercial Dr. Ціна 1100 доларів+комунальні. Є все необхідне. Заїзд - самий найближчий час. Одна проблема, житло підійде для невисокої людини, тому що душ висотою тільки 175 см. Пишіть, кому цікаво.
-
Нові події: PROBASS & HARDI |VANCOUVER| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 23 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Доброго вечора всім)Вибачайте якщо потурбував когось цим🙏 Можливо хтось в змозі закинути на карту 65грн,буду неймовірно вдячний за це,кошти я зможу повернути назад трішки пізніше. В кого є така можливість відпишіть будь-ласка в особисті. Ще раз перепрошую за це прохання,та тихої і спокійної ночі всім!)
-
Яка точна цифра
-
Всім привіт . Чи є тут в групі хто живе в North Vancouver і любить настільні ігри чи збиратися просто на зустрічі українцями ? Хочу зробити окрему групу по Норсу, цікаво чи нас багато тут таких чи ж сенс робити групу. Пишіть в пп
-
просто ти не стараєшся, Даша