Український чат Ванкуверу
-
Позняки то далекувато... Якби ж ще на правому березі Києва. А так мало того, що десь в Калгарі, Парижі і Варшаві пересадки робити, то потім ще й на лівий берег їхати😔
-
Добрий день всім)))Я приїхала до Канади 10го червня, англійська в мене початкова, резюме в мене є, на сайтах відправляю , можливо хтось тут знає якісь варіанти? Можливо на складах , десь у магазинах одягу, продуктів , в квіткових магазинах помічником чи якась робота з дітьми. Дуже вдячна, якщо щось порадите😉 І ще таке питання , я шукаю 2 бедрум квартиру, може хтось знає чи бачив оголошення?
-
вже вилітаю
-
Вітаємо у чаті Martins 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Можу допомогти із розкруткою франшизи 😉
-
До речі, хто вже скучив за нашими настолками?
-
Вітаємо у чаті Brave spirit😌 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Ні. Літня перерва
-
Вітаємо у чаті Natalia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Але подивимся
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти 🙂 Кому відправити посилання, пишіть!
-
@Yanametlitskaya ✅ Я активований і виконую свою роботу. ✅ Я маю права на видалення повідомлень.
-
@Yanametlitskaya ✅ Я активований і виконую свою роботу. ✅ Я маю права на видалення повідомлень.
-
Вітаємо у чаті Яна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Неможете набрати підписників? Ми можемо вирішити вашу проблему✅ Найкраща УКРАЇНСЬКА накрутка 👇👇👇 @tiktokcheatbot Виконуємо накрутку: Тік ток Телеграм Інстаграм Ютуб В нас доступні ціни і якісна накрутка👌 Оплата в наших ботах можлива будь якою українською картою Ми відповідаємо за якість накрутки і НЕ кидаємо на гроші✅ Служба підтримки наших ботів @Ua_com0 ⚙️ Відгуки про наших ботів 👇👇👇 t.me/widgyku
-
Добрий вечір,вибачте будь ласка що вас турбую🥺 Але наданий час я стукаю у всі двері. Я збираю підписи на петицію про надання почесного звання Герой України( посмертно) моєму коханому чоловікові💔😭 Русланові лише було 25 років і залишилося назавжди💔😭💔😭 Який загинув на Луганщині оборонявши нас🙏🏽💔😭 Тому якщо ви можете допомогти мені підписом я буду уклінно вдячна Вам. petition.president.gov.ua/petition/187102 Я вас благаю підписати петицію залишилося 14 днів та потрібно 12500 тисяч підписів🙏🏽 Я вірю що ми з вами зберемо необхідну кількість підписів🙏🏽 Давайте згуртуємось будь ласка🙏🏽💔🥺
-
Неможете набрати підписників? Ми можемо вирішити вашу проблему✅ Найкраща УКРАЇНСЬКА накрутка 👇👇👇 @tiktokcheatbot Виконуємо накрутку: Тік ток Телеграм Інстаграм Ютуб В нас доступні ціни і якісна накрутка👌 Оплата в наших ботах можлива будь якою українською картою Ми відповідаємо за якість накрутки і НЕ кидаємо на гроші✅ Служба підтримки наших ботів @Ua_com0 ⚙️ Відгуки про наших ботів 👇👇👇 t.me/widgyku