Канадська Кібер-Січ
-
Дякую
-
Після цього відео там вже майже ядерку на рашку просити треба. Просто жах 😰
-
Мені здається в канадські смі треба кидати. Всі побачать
-
www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/contact-us-1.3982389
-
www.cbc.ca/news2/interactives/forms/go-public/#:~:text=You%20can%20email%20us%20directly,and%20you%20agree%20to%20participate.
-
www.ctvnews.ca/mobile/politics/2.968?&cid=ps:localnewscampaign:searchad:ds:edmontoncrawl&gclid=CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqAwVnBR4S5M1aFm0fsHRPGPtEZwlwqHNA4_2d_5gkFHFmdYCXSHXNVxoCMnwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Погнали писати їм імейли щодо цієї ситуації
-
Ось твіт Массаро. Краще розповсюджувати його а не саме відео. Заблокують twitter.com/apmassaro3/status/1645890947689902083?s=46&t=bvOuw8ljSeGmYGVKaQXmCg
-
Це якесь нове чи те що було пару тижнів тому?
-
Тому треба писати їм толпою
-
Не постять в 10ки разів більше
-
І по факту то те що тільки постять
-
Сьогодні
-
З гриль вони кращі:
-
Це загальне правило, але це не зовсім вірно. Коли ми кажемо про отруту - маємо і справді дуже опасну річ: біотоксін, але він з’являється не лише у вустрицях, але і у мідіях, крабах та інших. Це наслідки червоного припливу - цвітіння океанічних простіших водорослів. Інше неприємне - це кишкова бактерія, але вона не шкідлива до смерті (хоча як сказати) і так, вона в нас є. Тому для збіру двохмушлевих я використовую онлайн мапу, інформацію з біо станцій і раніше телефонував мадам Гордон. Я вже багато років вивчаю місцевих морських гадів. Тому неприємностей не мав ніколи, кому цікаво, можемо зробити чат що до місцевих смаколиків: види лосося, окунів, їжаків, равликів, гребнів, вустриц чи крабів.
-
Я не впевнений, краще йому зателефонувати напряму
-
Я не продаю живих, але можу поделитися відразу після приїзду безкоштовно з ПО, чи кинути де їх дійсно краще купити (вони дешеві, але не купуйте де оксі пампи і антибіотики - накшталт superstore or t&t.
-
Доречі, минулого літу у нас були red tides - тому збирати мідій на пляжі, як робили в Одесі в загалі не варто (токсин у мідіях залишається надовго, довше вустриц). Користуйтесь http://www.bccdc.ca/health-professionals/professional-resources/shellfish-harvesting-sites-status-map
-
Thank you for sharing! I really like Denman island beaches for that
-
Дааа, Ден… Tay sta , чи Делано славится своїми пляжами … рекомендуєте?
-
“I have never been “…. Граматика
16 Jan 2023, 06:08
12454/24304
about 10 hours ago