Канадська Кібер-Січ
-
Привіт! Можливо хтось тут пече торти на замовлення або може поділитися контактом?
-
У зоні Ванкувера такого і не має, я хожу і полюю, збираю по всій БС, а там багато чого можно знайти. Про які морепродукти ви питаєте? Відкрийте лінк, що я скинув, там всі ліміти і що можно збирати. Гребні в нас найкращі, як і лосось і краби (а їх в нас багато видів). БС взагалі рай для spearfisher foodies
-
Перша ікра кохо цього року, з усіх доступних лососів, кіжуч має найменше ікри відносно до розміру і вона найсмачніша на мій особистий досвід.
-
Доброго ранку! ☕️ Печемо на замовлення різноманітні смаколики до кави та чаю. Хто хоче скуштувати? ☺️ ❗️Н О В И Н К А❗️ 🍦Вишуканий пляцок «Пані Валевська» з пісочного тіста, ніжного крему-пломбіру, який нагадує морозиво, джемовим прошарком та хрустким безе з горіхами. 1 кг 300 грам - $45 🍰Наполеон 1 кг 300 грам - $40 🍒Шоколадно-вишневий торт з ніжно-вершковим кремом та кокосовою присипкою 1 кг -$35 🍎Яблучно-маковий пляцок з горіхами, родзинками та какао. Смачна шоколадна глазур не залишить нікого байдужим. 1 кг - $30 🥮Кекс з родзинками та журавлиною. Відмінний смаколик до чаю та кави 1 кг 200 грам - $35 Інстаграм - instagram.com/bread.and.salt.ca?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Де вони завжди знаходять таких чистих робітників?!) і такі чисті панелі))
-
В мене остання була Ліф на грузинський номерах.
-
Норм. В Одесі багато таких
-
Все. Але якщо щось в процесі. То вистачить перміта для роботи.
-
Біль
-
Можу. Але не хочу))
-
Тойота