Канадська Кібер-Січ
-
Тільки приплила, віддають за 11. Що скажете, брати?)
-
Віза і паспорт потрібні щоб перетинати кордон. Перміт щоб працювати.
-
Тобто тільки продовжувати термін паспорта і подавати на новий ворк перміт, так? Як я зрозумів, якщо ти не в Канаді, то тоді потрібно було б робити новий паспорт і подавати на нову візу? А якщо термін візи закінчиться, нічого страшного? Нібито я вже в Канаді, просто запитую, щоб переконатися.
-
Тільки паспорт робить
-
Доброго дня, підкажіть, у мене віза і ворк перміт до 2025 року, перебуваю вже в Канаді, мені в цьому разі потрібно робити новий закордонний паспорт, подавати на нову візу, і новий ворк перміт? Або ж мені можна просто продовжити термін паспорта і подати на новий ворк перміт?
-
Мені невідомо) якщо в них кава в чашках Сараєво, то їм байдуже мабуть
-
Яка в них громадянська позиція? А то я сильно переважну більшість сербів що зустрічав - імперіалісти і русофіли
-
Договір аренди приміщення закінчено, готуємось і працюємо кожного дня, щоб звільнити приміщення. Тому запрошуємо волонтерів на допомогу! 💪💪💪
-
Добрий день Чи будет ви працювати завтра ? Саме сортувати
-
Доброго ранку, всім! Продовжуємо працювати, сортувати і пакувати одяг для відправки в Україну. Будь ласка, хто має можливість і бажання допомогти чекаємо на вас у 12:30 годині 3777 Kingsway Ave. Плануємо працювати до 5 години. Також кому потрібні дитячі речі і іграшки можна сьогодні прийти з 1 до 4 години. З повагою UHF 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Жорж, тут грузины и четники в одну фляшку пити не будуть
-
Всім Привіт! Шукаю 1bedroom на довгострокову оренду/або на підселення до когось. бюджет 800-1000 $. Райони: Vancouver, Richmond, New Westminster, Burnaby. Готовий заїхати з 9 жовтня, якщо хтось планує у такий період переїжджати, можна було б спільний будинок/квартиру знімати, не маю шкідливих звичок, поважаю особистий простір. Напишіть у особисті.