Канадська Кібер-Січ
-
youtu.be/AiL5R3ac5D8
-
Ну за планом або як минулого разу то був Даунтаун. То може туди в пʼятницю. А в суботу на свічки я все ж таки збираюсь.
-
І ось це як сказало вже кілька людей раніше дійсно повна хрінь Вашій "танатотерапії" щодня наші військові піддаються 👌 Мій дуже близький друг два тижні тому загинув і потім якась жіночка буде розказувати про терапію смертю Ймовірно пані не знає що таке бути за крок до смерті і тому задвигає тут всяку діч І мені чхати що найімовірніше моє повідомлення буде видалено, але ось ця її "терапія" це повний крінж
-
Ну для цього в нас є гілка дебатів. Якщо хтось не може нормальне вести спілкування, можуть виділитися з групи або спілкування вести в гілці. Про політику; релігію і орієнтацію ми говоримо без проблем. Але треба вміти говорити на такі теми без приниження інших точок зору і переходу на особистості. То є ознакою низького інтелекту і неповаги до себе в першу чергу. Гілка залишається, поступово після видалення декількох повідомлень і пояснення загальних принципів спілкування, всі зрозуміють як тут вести спілкування. Не хочу аргументувати росіянами, але як то кажуть, а в чому між вами тоді всіма різниця якщо ви не можете етику, духовні цінності і мораль поставити в певне місце вашого життя?
-
то все зрозуміло. але я думаю що для цього є окрема гілка:) саме цю гілку хочу зробити більш інклюзивною і направленою не на дебати. Якщо хочуть люди дебатувати, ну можна зафорвардити повідомлення в гілку, тегнути і цитувати все те з чим хто не згоден)
-
Першоджерела тільки і цікавлять, давайте не відходити від питання
-
А навіщо Вам це? Тобто, що Ви хочете в результаті отримати? Вибачте, але склалося враження, що Вас не першоджерела цікавлять. Тоді що?
-
Взагалі-то це російський винахід.
-
Вас дійсно цікавить танатотерапія? Зазвичай цікавість по-іншому виявляють. Посилання Вам надішлю в приватні)
-
http://tanatoterra.com/index.php?art=13