Канадська Кібер-Січ
-
Ніт, приватні то для друзів і дівчат. я людина образована, читати всяку прутню люблю (особливо справочники всякі, таблиці, наукові книжки), бібліотеки, старі журнали, дивлюсь лише канал культура та ностальгія, і ще я трохи йобтутий, бо завжди дома сиджу. Такій собі хікікаморі з вестсайду, тому мені ця тема ну дуже зайшла
-
Чи в неділю
-
До повного розслаблення і повернення до життя в суботу.
-
Та це прутня якась, у нашого препада з ОНЕУ з політ економії професора Симанова Парфірія Іполітича сторінка і то краще була, а це був 2002 рік! І він її навіть не міняв з 2004 (його о 2003 загребли за педафілію). Але він ще алхімію нам на сайті викладав… ось то був персонаж! Як почне філософським каменем дівчатам по ногам водити (першокурсніці знаєте, усьому вірять)
-
Я вважаю, що важливий крок на шляху самопізнання - це усвідомлення своїх думок, емоцій і дій. Тому я Вам і задаю таке питання: Для чого Ви чекаєте від мене першоджерел? Яка справжня причина? Можете мені не відповідати. Дайте відповідь собі.
-
Звідти і культ смерті.
-
www.eventbrite.ca/e/sunset-yoga-class-david-lam-park-vancouver-tickets-674017403197?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1 Друзі, робимо йогу де всі гроші від квитків підуть на ЗСУ! Запрошую долучатись всі хто любить почувати себе добре і слідкує за своїм здоров'ям або просто кому таке цікаве!) Йога інструктор - Анастасія, професіонал і спеціаліст своєї справи, яка підбирає программу яка включає любі рівні! Дякую!:)
-
Кидай
-
Ви говорите про реальну смерть. Вона не є терапією. І війна не є терапією. А чи можна її не боятися? На рівні інстинктів - ні, в нас завжди буде страх смерті. На духовному рівні можна не боятися смерті. Філософи всіх часів шукали способи примирення зі страхом смерті. Для нас, звичайних людей, смерть близької людини - це горе. І горе треба прожити, не придушувати в собі. Якщо людина не може впоратися з емоціями сама, тоді їй можуть допомогти психологи, психотерапевти, духовні наставники. Ви мене зовсім не знаєте, не знаєте, що я переживала в житті, не знайомі з цим методом, а вже "навішуєте" свої ярлики. Доречі, я працюю з горем. А моя колега, що залишилась в Україні, ефективно використовує танатотерапію у роботі з військовими з посттравматичним синдромом.
-
Я навіть фотку того магістра науки знайшов з ще одним «сіром» Соколовим, аффторітетний чувак у наукових колах знаєте….
-
+1. Every срач matter!
-
Вйо, та я з вами повнімюстью погоджуюсь. Я як глянув сайт, але я ж з не того почав, я як перейшов, відразу цю погану англійську перемкнув…. А там 1,2 і все, ніяких посилань на справжні наукові праці. Добре, що і мою пробабку, і бабцю до Сибіру та Казахстану відправили свого часу, вивчили вони нормальну Рузку мову. Я як перейшов, захопився переліком: усі праці круті, а видання «науч поп» із Разчленінграду, ось то звідки коріння… яке місто, така і наука…
-
Я не знаю, хто такий Соколов, і особисте життя Баскакова мене теж не цікавить
-
різні комьюніті в канаді включають в усі можливі обговорення і життя і все ок (різні культури, орієнтації, погляди, на цьому по суті Канада і побудована як держава), ніхто нікого не примушує бути тим хто він не є. Чому б і культурам і різним духовним практикам не існувати також?