Канадська Кібер-Січ
-
Створюйте гілку для обговорення кави і чайочків 🤣
-
Тілько знаю в даунтауні Treasure Green. Сам собі там весь чай купляю. Чайна прямо поряд з карнавалом, але сама вуличка де чайна доволі тиха і чиста.
-
Здається всередині є столик, але не пам'ятаю точно чи можна так випити, чи треба замовляти церемонію. Церемонія огого коштує
-
Все на завтра йду туди , якраз може зі знайомою піду 😊 там же можна всередині посидіти ,так?
-
В них доволі гарні чаї, є все що треба - улуни, ті гуань інь, пуери, жасминові квіти. Select Light Iron Buddha і Milky Oolong мої улюблені.
-
Там на мапі показує в тому самосу районі ще 2 інших чайних магазини, але я там не був. Ще був в The Best Tea Shop в Річмонді, там хазяї навіть так церемонію влаштували коли я запитав їх за тайваньський улун. То був найліпший улун що я пив на той момент.
-
Але точно можна з собою напій взяти, в них там ціни є. Щось в районі 5-7 за стакан здається.
-
Спробуйте Timbertrain
-
Доїхати легко, аж 2 варінта - R5 і 145 з метро 1 раз не втомлює, мене тягне 2 коло зробити навколо гори
-
Якщо хтось хоче навколо Burnaby Mountain гуляти, то пишіть. Я поряд живу. Хайк дуже легкий, 8 км, пишуть 3 години, але я прохожу за 1,5 години максимум.
-
А я на stawamus chief ледь не вмер
-
Сам роблю) Але тілько своїм
-
Знаю людей хто збирає людей на церемонії)
-
В мене тільки 2 порцелянові піали, а керамічні гостям давати соромно
-
Ні, все пучком, в зимку навіть краще
-
Широкоугольною камерою мою бошку зменьшело
-
У мене з бетменом угода - я ходу у футболці з його лого, а він з лого Кібер Січі.
-
Гарно, дуже класні фото 🔥