Канадська Кібер-Січ
-
Це з різних місць, у різний час. Але в зимку хайк - це спасіння від дощу і багато сонця, якого не вистачає у Ванкувері (і далеко їхати не потрібно)
-
Але до зимових потрібно готуватися більш детально - взуття, штани та інше. Бо в літку сюрпризів не буває майже, а в зимку легко
-
Знаю, все знаряддя на зиму для хайкингу у мами в Польщі, моя куртка , взуття , штани та усе інше причандалля 😅
-
Не потрібно нічого фенсі, в Кабелас (він же Bass Pro) є все необхідне. Неплохі боти для хайку до 60 баксів, майже як пара носків у модному магі на западему Бродвеї (я і там і там покупал і можу порівнювати на власному досвіді)
-
Просто пройтись по магазинам в райони Бродвей - Бурард (там і лижні маски 300-600, хоча в костко у сезон десь баксів 40 (і відмінної якості).
-
О, до речі дякую за пораду, може там собі підшукаю взуття для хайкінгу 🤔
-
Носки за 60 баксів 🤣 аж цікаво глянути ,що це за носки такі
-
Фото готової риби не має, не було часу, бажання фоткати, тому фото прилову до лінгу…
-
🤣 зелений, зараз хтось з дівчат зайде і скаже який це колір.
-
Але цей колір показати треба) навчив канаків різати на «стейки», задовбали філєхі робити і викидати купу м’яса з кістками
-
А колір який?)) Блакитний?)
-
Йобана русня. А як що до того, щоб зібрати кошти «на пЄлота» міга 31? Думаю, якись зек або інший окр с задоволенням його грохне тис за $10-20, (а якщо і 50 баксів накинути, то і мамку свою на радостях ).