Канадська Кібер-Січ
-
Була в мене ідея пет-проекту подібного, сайт зробити можна, проблема тілько з розміщенням
-
А ще ліпше хай росіяни донатять. "Помогі арміі побєдіть фашистов"
-
У ціх уєбанів (і їх потомків), ще усе попереду, їм платити репарації. Хай свої донати у дупу засунуть, йобана русня
-
Є надія що так і буде, але збирати зараз не заважить
-
Друзі, дочка 19 років, англійка прекрасна, досвід роботи офіціанткою в Варшаві, шукає БУДЬ-ЯКУ РОБОТУ! Вже відіслали мільйон резюме і рознесли їх стільки ж і результату немає(((( Якщо вона не знайде за 2 тижні роботи (шукає вже 3 місяці) нам, нажаль, доведеться повернутися, бо я на двох на життя в Канаді теж заробити не можу((( Можливо є у когось пропозиції хоча б на мінімалку???? На попереднє оголошення теж не беруть…
-
Не здавайтесь головне !!!
-
Як варіант, хоч не дуже і класний, піти в МакДональдс чи Вендіс. Там наймають завжди. Хоча б на парт тайм, щоб гроші хоч якісь були. І паралельно продовжувати штурмувати інші заклади вже по професії.
-
Організація Impact North Shore, що допомагає новорибулим, запрошує українців на семінар, присвячений ментальному здоров'ю. Захід буде вести психотерапевтка Юлія Богданова. 8 серпня о 14:30 в офісі Impact North Shore у Норт-Ванкувері.