Канадська Кібер-Січ
-
Це не заборонено, дивитися гайд. Але зараз priority document вашої дочки є sp.
-
Вони не блокують, тут такого нема, лише у разі порушення можуть швидко використати. Це як зі страховкою icbc на авто: коп бачення усе на своєму компі, але просить вас вашу копію. Я мав лише стару, дав і все Ок.
-
Ні, все добре
-
Кілька разів дзвонила в IRCcI сказали можна. І коли заповнювали аплікацію на SP вказували, що маємо WP. Якби це було заборонено, нам би відмовили
-
Пріоріті той що довший термін
-
Моя мама нещодавно прилетіла і отримала документ в аеропорту, але з листом ковенантів, я і брат вирішили їх повністю убрати (він подав онлайн і підгрупа документи для цього,я не знав про це, взяв маму декілька тижднів потому і повіз на Піс Арк, там знайшов офіцера і пояснив що і до чого, він взяв паспорт і перміт і через півгодини ми мали новий. Через 2!дні отримали той що робив брат, дійсним є тільки той, що по даті (там дата закінчення різна)
-
А по- друге іноз студентам дозволено зараз працювать фул тайм, не бачу жодних проблем
-
Не буду з вами сперечатися, сподіваюсь у вас є пісьмове підтвердження що ви дасте при отриманні PR. Я не сертефікований іміграційний консультант. І лише транслюю свій досвід
-
І з міграц консул консультувалась теж і не з одним, і доречі навчання це лише плюс в буль- якому разі. Сперечаться з вами не мала жодного наміру. А лише підказала дівчині, що це можливо і це не є порушенням
-
Якщо у вас wp на 3 максимальні роки, а віза у Канаду 10 років - віза у вас все ще 10 років, це так. Але сп і вп документи одного порядку.
-
Десь так і є, головне що допомогли дівчині))) надіюсь
-
У спорі народжується істина
-
Отримати PR і потім мати усі бенефіти краще, ніж бути на «іноземних програмах».
-
За правилами кует ви маєте право навчатись до 6 місяців, якщо потрібно більше, то треба аргументувати. Віза кует - воркер, для усіх, хто старший 18 років. Але перміт можна змінити. З цим допоможуть( мали б допомогти в мультикультурному центрі)
-
У будь якому разі, sp потрібен щоб навчатись фул тайм (і ви не захищені так Work BC), зараз українська програма дає швидкий ключ до PR, котрого до того не було.
-
Це було ж на першій лекції для ньюкамерів, Ден?
-
Нема покарання, просто не зарахують, або зарахують , але за великі гроші
-
Я про це і кажу, ви можете навчатись, але потрібно трохи паперців, і яке покарання за те що ви вчитесь більше 6 міс?
-
Не зовсім зрозуміла щодо " не захищені так Work BC"
-
На сьогодняшній день українці мають право подавати на PR на загальних підставах, ще рано говорить про швидкий ключ як на мене