Канадська Кібер-Січ
-
Ніколи такого не було і от знову! Нас часто питають - Have Ukrainians always been such a badass. І наша відповідь - yesss! Не вірите? Можем показать. 1 лютого показ неймовірного фільму Life To The Limit Про що? - про те, як вперше послали путіна, ще на Майдані. Відправили йому кур’єра, професора, між іншим. Про «їх там нєт» в Криму і Донбасі. Про Іловайськ, рейс МН17, про те, як ми боролися самі, а «глибоке занепокоєння» їх не зупинило. Для чого? - бо існує потужний інфофронт, а цей фільм лупить по ньому. Як Himаrs по кримському мосту Для кого? - для тебе, бо кіно в нашому ДНК. І для канадійських друзів, щоб полум’я не згасло. Перетвори канадійця на українця. Запроси і подивись що з ним станеться вкінці фільму. Де? В кінотеатрі Dunbar. Отако їдеш по Dunbar st. І як побачиш натовп людей, що підстрибує на місці в очикуванні початку сеансу - тобі до них. Бо хто не скаче… www.eventbrite.ca/e/ukraine-benefit-life-to-the-limit-documentary-film-tickets-515505459707?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=escb
-
Друзі, думаю скоро треба бути збиратись на мітинг. Данні не перевірені, але йобані підори сьогодні застосували іранські балістичні ракєти. Якщо це так, то ми як канадська спільнота повинні кращє пильнувати куди йде частина наших податків яка ітак передається Україні. Тому пропоную зібратись у наступний четвер біля офісу депутату парламенту федерального в нашому регіоні та позадавати питання, або просто постояти з прапорами аби привернути увагу. Чому саме треба у робочий день це робити? Тому що по вихідних депутату в офісі нема і він або вона мітингу не побачє. Хто що думає? Збираємось?
-
Доброї ночі, вибачте, що турбую. Мене звати Христина. Прошу, якщо серед нас є лікарі, прочитайте це повідомлення та дайте пораду, якщо зможете, дуже Вас прошу. Раніше у мене були такі діагнози як гастродуоденіт, хронічний холецистит та запалення дванадцятипалої кишки, усі разом. Прямо зараз(ну не конкретно, пару хвилин тому), мене знудило жовчю зеленого/жовто-лимонного кольору, проте до цього мене ніколи не нудило жовчю, підкажіть будь ласка, що можливо зробити після цього в домашніх умовах....... Вибачте, що турбую та дякую
-
⚡️З 55, випущених росією ракет, українські захисники знищили 47, - Валерій Залужний Противник здійснив 55 пусків ракет повітряного та морського базування (Х-101, Х-555, Х-47 «Кинджал», «Калібр», Х-59) з літаків Ту-95, Су-35, МіГ-31К та кораблів з акваторії Чорного моря. Силами і засобами протиповітряної оборони Збройних Сил України знищено 47 крилатих ракет, 20 з них в районі столиці. Крім того, три із чотирьох керованих авіаційних ракет Х-59 не досягли своїх цілей.