Українці у Ванкувері
-
У мене намок телефон, довелося походити по різних місцях скупчення нових. Купила IPhone 14 pro max deep purple в кредит на 2 роки за 1075 при його вартості 1700. У Телус більше не піду, конвейєр, черги. Натомість спокійний менеджер у спокійній обстановці сидячи за столом все розповів, відповів на всі питання, переклав що було не ясно, чохол, перехідники, плівку додав безкоштовно, знижку зробив, рефералку видав. Платити за 3 тижні. За перехід у Канаді передбачені побори 60 $, але тут 0. Дострокове погашення теж можливе. Приймають старі телефони на обмін. Студентам знижки. Кому реально потрібен телефон поділюсь рефералкою, пишіть в особисті. Асортименти інших телефонів є, це магазин, можна все поюзати. Локація біля станції метро, мокнути не треба. У них блек фрайдей ще кілька днів.
-
www.instagram.com/reel/CxYP57jNM1f/?igshid=ZjI0YTZmZTMwMg==
-
Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в притик. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Збір йде повільно, но я вірю в те що ми сможемо зібрати всю сумма. Зібрано 56000 грн Потрібно 106036 грн.. Павлова Ольга 5167619610211778 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Не ведіться це скам
-
Я барбер
-
Запізно, я вже перевів усі гроші :(
-
❗BLACK FRIDAY❗ Всем привет и добро пожаловать в Film Bar Zone!🎬 Хотите получить потрясающую студийную фотосессию? 🔥 или окунуться в городскую атмосферу Ванкувера? Мы рады предоставить вам скидки в честь Черной пятницы!📸 Давайте придумаем что-то оригинальное и неповторимое! Закажите съемку прямо сейчас на нашем сайте или просто напишите мне 📩
-
Смішно, але люди все одно переводять гроші. Неодноразово був свідком в наших групах
-
Дякую
-
45$
-
Щоб я видалив
-
Вони так завжди і робили. По чатам лазять і потім в особисті пищуть. А вона ще там?