Українці у Ванкувері
-
Не хотіла писати в самій групі, але недавно мені написала теж скамерка і єдина спільна група була укрванчат. Вони перейшли на новий рівень 🥲
-
Честно, не знаю, бо я її заблокувала 🥲 Ангеліна ім'я але російською
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,311€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168180012445836 PayPal: [email protected]
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,620€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168 1307 0061 6206 PayPal: [email protected]
-
Всім привіт , хто здавав на права поділіться досвідом і нюансами по тесту на водіння , як правельно перевіряти авто , які нюанси тут є ?
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,620€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168 1307 0061 6206 PayPal: [email protected]
-
🔥ЗАВТРА🔥 Лишились ще пару десятків квитків із 300 🤩 Не пропустіть наймасштабнішу українську вечірку року в топовому нічному клубі, в самому центрі Ванкувера 🔥 Квиточки тут😊: www.eventbrite.com/e/ukrainian-party-night-tickets-741071202917?aff=oddtdtcreator До зустрічі завтра 😊🫶 *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. **Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
Якщо вмієте їздить, то ніяких нюансів
-
Дякую
-
Всем привет! Может кому будет интересно/полезно: Сдается квартира (на декабрь, 1 месяц только) 1 bedroom на North Vancouver сразу за Lions Gate мостом. Полностью меблирована, есть все необходимое для жизни. Имеется также паркинг на 1 машину. Очень удобное расположение: Downtown Vancouver (15 mins), Grouse Mountain (15 mins), Cypress Mountain (25 mins), Capilano Suspension Bridge (6 mins) drive away. Цена 3000 и все включено: интернет, utilities, parking.
-
Доброго вечора. Пропонуємо до Вашої уваги домашні копчені вироби. Такої смакоти не купите більше ніде. Уся продукція копчена на яблуні і вишні. Ніякої хімії, тільки натуральні та свіжі інгредієнти. Для того, щоб замовити - пишіть в особисті повідолення. Локація - White Rock. Можлива доставка. Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 грам) М'ясо нежирне свинне (карбонад) - $35/кг. М'ясо напівжирне свинне (шия) - $40/кг. Сало (підчеревина м'ясна) - $40/кг. Запрошуємо на безкоштовну дегустацію у White Rock.
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Дорогі дівчата запрошую вас моделлю на манікюр . 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Українські якісні матеріали. Ведеться запис на грудень ❄️ Мій інстаграм : instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
-
На скільки я знаю, то укрсіб та Scotia bank партнери. І можна знімати готівку в скоша банкоматах без комісії. Інших хороших способів не знаю. Хіба що розраховуватись тут в магазинах українською карткою і таким чином конвертувати гроші звідти тут.
-
Де орендувати машину на road test?
-
+1 (778) 895-5115
-
А можна номер ?
-
Я у інструктора брав у якого тренувався