Українці у Ванкувері
-
Спасіння утопаючого справа рук самого утопаючого , нажаль така правда , вам бажаю успіху у вирішенні цієї проблеми , дуже прикро що таке стається
-
І як результат ввас не буде ні машини ні грошей, це питання просто часу
-
Але реальність така-перевіряте самостійно чи машина в кредиті, бо в подальшому вся відповідальніст на вас
-
Я просто написав бо давно в чаті, і майже рік в Ванкувері, і ні разу не бачив щоб хтось попадав, або писав про подібний скам
-
якщо це диллершип, особливо великий, там взагалі все просто, їх точно можна судити
-
я не звинувачую, насправді цікаво як ось так в прайват сейлс можна попастися, але я змушував кожного продавця писати розписку яка якраз включає всі такі нюанси, а це вже є легальним документом на який можна опиратися.
-
Toyota rav4)))
-
А шо за машина хоть)
-
ІСВС має всю інформацію, і як нам сказали раніше вони це робили, але зараз ні… Я так розумію що кредит був на Вас?
-
В мене була така ситуація. Машина в кредиті, я попадаю на ній в аварію. ICBC її списує та платить мені гроші чеком. Але, так як я ще машину не виплатив повністю, то на чеку було моє ім'я та назва салону, де купив. Тож можно зробити висновок, що icbc таки бачить, що машина в кредиті та ще не виплачена. Можливо, машину виплатили досить недавно і в системі ще не відображається?
-
Ну це кардинально інша ситуація
-
Це інше, в дискусії йде мова про те, що чувак взяв гроші в кредит в банку для того шоб купити машину. Купив машину на своє імʼя, але на бвнківські гроші. Тому для банку машина є заставою
-
Ви про lease vehicle чи про lien vehicle ? Тому що lease icbc бачить, а lien не бачить, бо ніяк не пересікається напряму з банком, де взятий кредит
-
Це не висвітлюється ніяк на документах
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
На 7:00
-
Локація ленглі