Українці у Ванкувері
-
Зараз
-
Кто хоче сніг почистити? 27$
-
Всім привіт
-
Добрий день, я хочу закуповувати у Канаді машин для Збройних Сил України та переправляти їх у Європу, а потім в Україну В мене 2 питання Перше: Може хтось мені будь ласка порадити сайт на якому можна купувати бу машини ? Дурге: Може хтось знає людину, чи організацію яка може переправляти їх у Європу з Канади ? Дуже буду вдячна за відповідь Гарного дня
-
Доброго дня Я вже знаходжуся у Ванкувері, але продовжую купувати автомобілі для ЗСУ За останні 2 роки купив близько 250 автомобілів (Джипи, пікапи, швидкі, пожежні, військові, тощо) Пишіть в особисті, з радістю допоможу і проконсультую, але з власного досвіду скажу, з північної Америки не має сенс передавати авто по декільком причинам. 1. Основна це дуже дорога і довга логістика 2. Здебільшого автомобілі бензинові, а на фронті чи в прифронтових зонах здебільшого дизель 3. З американськими або канадськими машинами велика проблема в Україні з запчастинами Я знаю і можу порадити як, де і які авто максимально вигідно купувати в Європі. Вся логістика з Європи до фронту в мене настроєна і працює
-
Привіт, таке питання: де отримують work permit у аеропорту Ванкувера? Після отримання багажу чи до?
-
Дякую
-
Після і цей багаж залишаєте біля входу в приміщення де дають ворк перміт
-
Привіт, а не підкажете - якщо на шляху до Ванкувера пересадка в Калгарі, то перміт отримувати потрібно в Калгарі, так? А якщо прибуття в Калгарі в вечірні або нічні години, і наступний рейс через пару годин, що тоді робити? Чи краще підбирати рейси, щоб в робочі години була пересадка? Дякую