Українці у Ванкувері
-
Interac E-transfer mail: [email protected] Моно: send.monobank.ua/jar/GG7MrAi2v PayPalMe: www.paypal.com/paypalme/DariiaVarchenko Великий збір на ремонт авто мого друга Флоріана, що нищить ворога на Бахмутському напрямку. Загальна ціль - 75 000 гривень, саме стільки необхідно щоб купити, привезти та повністю замінити двигун авто. Ви можете мені допомогти — відкрити банку-підсилення, як на 2 картинці. За деталями пишіть особисто. Що робити? 1. Репост у сторіз з активним посиланням, яке є в шапці профілю (будь ласка, з посиланням🙏🏼) 2. Задонатити 3. Якщо задонатили і хочете допомогти ще — можете відкрити банку-підсилення. Напишіть мені. 4. Можете дати свої лоти на розіграш. Поділіться збором у чатах, з родичами у Фейсбуці, бо без вас — цей збір неможливий.
-
Всім доброго дня! Сьогодні хочу поширити важливий збір, в якому я маю особисте залучення + допомагаю близьким знайомим пост та сторінка в Instagram, де проводиться збір: www.instagram.com/darchenko_/ www.instagram.com/p/C2J-XuPN0v4/ збір із всіма посилання (Interac, PayPal, Моно) - нижче це банка підсилення, по завершенню збору - будуть скріни звіти!
-
Друзі, всім привіт. Знімаємо сьогодні нову красу (музикальне відео на барабанах🥁🪩). Якщо хтось хоче потягати важчуші барабани😍 або просто подивитись як я буду лажати, будь ласка залітайте на цю локацію - maps.app.goo.gl/PutWg6HSHncaxYQR9?g_st=ic Приблизно о 05:00 pm. Десь там на мосту, чи там де всі фоткаються будемо ;)
-
Привет, подскажите пожалуйста нотариуса чтобы не за все деньги мира 😊
-
📸✨ Запрошую всі пари та любителів портретної фотозйомки на міні-фотосесії в чарівному Metro Vancouver! Підкресліть свої почуття та залиште незабутній слід взимку. 💖 З нагоди Дня Валентина вас чекає неповторна можливість зробити ваші спогади ще більш незабутніми. 🎁 Є дві чудові опції: - Фотосесія (30 хв) - 100 CAD (для соло портретної та пар) - Love Story (1 година фото + відео) - 200 CAD 📷 Більше мого портфоліо ось тут: www.instagram.com/boriskina.photo/ Створіть спогади разом, даруючи один одному унікальні кадри, які ви будете переглядати з теплом та усмішкою. За деталями пишіть в приватні тут чи в інсті) До зустрічі)
-
А де грають?
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Бьорнабі
-
Подивіться чи є поблизу planetfitnes. Я була задоволена. Працює 24/7. Платила 26$ за місяць , в абонемент Black card входив солярій, масажні крісла та гідромасажні крісла. А також можна привести з собою +1 людину, але в неї вже немає доступу до масажних крісел і т д, лише зал . І в додатку можна відслідкувати різні групи невеличкі з тренерами , що також входить в ціну membership.
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Шановні батьки та діти❗ Мене звати Яна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 20.01 Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"📄
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @julia_nails_van (почала вести сторінку з нуля) На перший візит-любий дизайн у подарунок💝
-
Всім привіт. Я шукаю роботу, і якщо хтось має інформацію про актуальні вакансії буду вдячна за надання інформації. Маю досвід в ролі баристи 1 рік, кухаря 3 роки, пекаря/кондитера 1 рік. Англійська-розмовна вище середнього, навчаюсь швидко.
-
Всім привіт, клінінгова компанія набирає на роботу людей, гнучкий графік, Тсаввассен. Кого цікавить звертайтесь в особисті
-
Дуже дякую 😊, записався в anni time , трішки дороще , але теж непогано і без сауни 😭
-
Доброго дня Шукаю dental страховку яку можна оформити для себе, бо від роботи не маю Можливо хтось знає не дуже дорогу страховку, але так щоб можно було зробити зуби (чистка зубів, заміна пломби т.д)