Українці у Ванкувері
-
Фільми, серіали англійською з субтитрами 🇺🇦🇺🇸 t.me/moviesinEnglishwithsubs
-
❗️❗️❗️ Корисне для тих, хто вивчає англійську❗️❗️❗️ Усім привіт! 👋 Мене звати Юля, я створила канал “Yes, I do!” для поповнення лексичного запасу англійської. Він стане в пригоді усім з рівнем В1. Ви зможете вчити по 100 слів/міс. Без повторень шкільної програми, жодних "to be", "to give" та "to take". ☝️Зверніть увагу: канал тільки для середнього рівня, тільки новий матеріал. Переконайтеся самі! 🫶 Переходьте за посиланням у шапці профілю і якщо Вам підходить такий формат - будь ласка долучайтесь!
-
Доброго дня Хто знає де можно помити машину не за всі гроші світу?
-
Мій знайомий з роботи займається мийкою машин, поліровкою машин а також клінінгом салону. Він взагалі канадець і про ціни з ним прийдеться домовлятися, але Я точно знаю що він цим займається.
-
скоріше за все, остання з крутих тачок яку він робив іе була 911 порше
-
Думаю там буде дорого
-
тому це просто треба йому пояснити що від нього хочуть і запитати скільки візьме, хз. Як опцію пропоную, а так то звичайно крще шукати шось дешевше.
-
але знову ж таки, він показував машину типу гранд черокі старого всього в болоті що всередені що ззовні, здається взяв за все 1к
-
Petro canada 17 баксів з таксом
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Можем перевезти
-
Дивлячись до перевозить але та
-
604 720 0308 дзвоніть)