Українці у Ванкувері
-
Я б поспілкувалася більше про це, тому що мені теж хочеться зрозуміти для себе де ця лінія.. але треба іти. Дякую за відповідь
-
📣 #U_HIKE_2.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери прийняти участь в груповому хайкінгу. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Спеціально обирали легкий та красивий маршрут , щоб ви мали змогу прийти з сім'єю (дітками) чи друзями. Маршрут розрахований на 2 години, та у кінці зробимо пікнік на березі гірської річки. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття для прогулянок у лісі -вода -їжа для пікніку ЗБЕРАЄМОСЬ: 🕚 12:00 📅 09/06/2024 📍 maps.app.goo.gl/SSuXzwQUeKzFvtxM9 🏔МАРШРУТ 👉Rice Lake and Lynn Canyon Loop on AllTrails www.alltrails.com/en-gb/trail/canada/british-columbia/rice-lake-and-lynn-canyon-loop?p=75304332&sh=1qglbb P.s. якщо, є питання- пишіть в приват
-
-
--- 🌟 Вітаю всіх з Ванкувера! 🌟 Мене звати Анна, і я перукар з 16-річним досвідом роботи з Одеси. Запрошую вас до перукарні Erbil в районі Кітсолано, за адресою 2996 W Broadway, Vancouver BC V6K 2G8. Пропоную якісні стрижки за доступними цінами: 💈 Чоловіча стрижка: $25-30 💇♀️ Жіноча стрижка: від $40 Зателефонуйте та запишіться на зручний час: (236) 777-4359. Приходьте і переконайтеся у високій якості моєї роботи! До зустрічі! ✨ ---
-
Редмі ноте 8
-
Можливо хтось тільки що їхав на 99. Загубили там старенький телефон яким користувалася донька. Без сімкарти. Можливо у когось є можливості і вплив, допоможіть будь ласка. З мене свіжий український хлібчик
-
Доброго вечора! Пропонуємо вам копчені смаколики для вашого столу. Для замовлення пишіть в особисті повідомлення Ось наше меню: Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 г). М'ясо нежирне свиняче (карбонад) – $35/кг; М'ясо напівжирне свиняче (шия) – $40/кг; Сало (підочеревина м'ясна) – $40/кг; Яловичина – $55/кг; Курячі ніжки – $27/кг; Рулет курага, чорнослив та горіхи – $60/кг; Рулет з болгарським перцем та оливками– $60/кг; Скумбрія гарячого та холодного копчення - $30/кг; Копчена качка - $35/кг; Смалець - $10/500г Замовлення можна забрати у White Rock також можлива доставка
-
Дуже потрібно
-
Всим привіт, чи знаєте контакти адвоката , який може швидко скласти заяву для України? 🙏
-
У нас була схожа ситуація. Я по куает візи вʼїхала, а чоловік по бізнес візі. І йому ворк-перміт не дали, оформляли онлайн open-work permit і чекали на нього десь 3,5 місяці
-
Привіт! Може хтось є у норф Ванкувері, хто би міг допомогти і прикурити акумулятор? Дякую