Українці у Ванкувері
-
Ви маєте на увазі через Canada post відправляли?
-
Дякую за відповідь
-
Привіт, Віддаю безкоштовно матрац twin 🛏️ Самовивіз з даунтауну Пишіть в особисті за деталями ☺️
-
⚡️MONATIK. NORTH AMERICAN CHARITY TOUR 2024!🎧😍 А ти чекаєш ?☺️ P.S. Маю для вас промокод зі знижкою, якщо цікавить пиши мені🤩 bomond.com/events/m-o-n-a-t-i-k-north-american-tour-2024
-
Вітаю всіх, хто ще можливо не знає, я працюю в компанії Telus вже більше 2х років та періодично пишу щодо нових цін та акцій від компанії, також якщо в когось є запитання - звертайтесь ✅ 📌Наразі актуальні знижки є на домашній інтернет та ОНОВЛЕНІ знижки на мобільний звʼязок від Telus / Koodo: Більш детальніше: 💻 Домашній інтернет 1gig швидкість - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 в місяць - До 2х перших місяців безкоштовно 📱 Мобільний Звʼязок - Telus 100GB 5G+ / 200GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/смс - Без оплати за підключення ✔️ - Номер телефону можна перенести - Ціна в місяць $40 / $30 (Family discount included) - Koodo 50GB 5G - Безлімітні дзвінки/смс - Без оплати за підключення ✔️ - Номер телефону можна перенести - Ціна в місяць $34 📺 Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в особисті повідомлення 📪
-
Вітання! Хочу змінити роботу. Які є варіанти без досвіду але з PR? Дякую
-
Можете попроситись поволонтерити чи shadow, або повчити потрібні курси, хоч початково. На початок зустрітись з людьми, які там працюють, розпитати їх про всі нюанси роботи
-
-
Meest express Я з України декілька разів важливі речі відправляла ,через 3 тижні. Максимум.
-
Всім привіт , може хто працює на мувінг компанії чи в кого є бусік або трак , може домогти перевезти деякі речі (за гроші)