Українці у Ванкувері
-
Ну, я так розумію, він приділяє більше уваги, "веде" ваше діло, знає про вас усе і може направляти далі і вести долго діло. Волк-ін звичайно таке як "в мене болить вухо" "ааа, ось вам тайленол" чи щось. Вони теж можуть направляти чи лікувати, але вони не ваш лікар. Можливо, я помиляюся, пишу тільки що знаю
-
Це не знаю точно( можливо хтось ще підкаже, я теж отримала, але не юзала ще
-
На msp можна подаватися, якщо живеш 6 місяців у БіСі, якщо не помиляюся. До того будет працювати ваша страховка с вашої провінції якщо жити у Канаді десь. Якщо ні, будете платити( Піти до лікаря - walk in clinic, майже у всякої можно записатися онлайн чи просто прийти, але з записом надійніше. Сімейні лікаря це проблема, нема їх, черги до них на роки. Але якщо записатися і потім дзвонити часто, то кажуть що буває швидше.
-
В бан!
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Доброго дня! Шукаю кімнату на оренду по місячно так як будемо знаходитись у Ванкувері від 1-6 місяців. Я з донькою (18 років) бажано ближче до центру але не обов’язково.
-
Дякую за відповідь 🙏
-
здається комфортабельна кімната, писати в pm