Українці у Ванкувері
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, можливо комусь передавали з України ліки, як це правильно і краще зробити? Дякую
-
Доброго дня, шановна спільнота. Чоловік має 5 тонний бокс трак, зараз знаходиться в пошуку робити, де потрібні такого роду машини. Якщо є в когось ідеї або пропозиції буду вдячна.
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 або $70 на місяць (та -$5 знижка якщо ви добавляєте авто оплату) - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 150 ГБ 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $30-$40 Family plan (та -$5 знижка якщо ви добавляєте авто оплату) 📍KOODO - 50 ГБ 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $34 (та -$5 знижка якщо ви добавляєте
-
Так я відправляла багато разів.
-
Добрий день! Поділіться потім своїм досвідом, будь ласка Бо мені з України відправляли новою поштою і укр поштою Але звідси тільки планую відправку
-
Пиши
-
Будь яка компанія по оренді авто дасть вам машину н міжнародні укр права. Наприклад: enterprise, dollar, theft і тд До екзамену таку автівку приймають. Але ж для сдачі роад тесту необхідно вже мати проїдений екзамен по теорії, а там забирають ваші укр права та надають Learner’s license на рік. Та по вимогам також, ви маєте на екзамен приїхати з водієм іншим у якого повні права
-
Добрий вечір. Можливо в когось була така ситуація, я кожних 3 місяці , по рецепту, в аптеці Волмарту , брала безкоштовно таблетки для щитовидки. Сьогодні, знову пішла, мені сказали оплатити. Чому так, можливо закінчилася страховка? В Канаді 2 роки.
-
Добрий день, шановна спільнота. Зараз запускається пілотна програма в SELIS learning academy, англійська для всіх рівнів, тобто якщо вам потрібно здати IELTS на pr, або ж для отримання ліцензії у певній сфері, або ж ви просто хочете підтягнути рівень англійської мови незалежно від ваших цілей, буде навчання англійської мови. Коротко про себе отримав сертифікацію TESOL у Ванкувері, дозвіл на викладання англійської мови у приватних школах Британської Колумбії, досвід викладання від 6 років. Я викладач і один з координаторів у SELIS Learning Academy. Також у нашій академії доступно after school program, де діти зможуть підвищити свої знання у сфері англійської, математики, французької, а також взяти участь у напрямі STREAM, креативний розвиток дитини. Також є певне фінансове покриття на навчання дорослих англійській мові. Якщо когось зацікавила програма можете написати на цей імейл: [email protected] Або зателефонувати за номером: 236 335 3282 Кампуси знаходяться за адресою: 212-3787 Canada way, Burnaby 210 - 6125 Sussex Ave, Metrotown. Можно також прийти особисто і задати ваші питання особисто в саме цих кампусах
-
👋 Привіт, я — Сергій, практикуючий психолог. Готовий допомогти вам змінити своє життя! Онлайн! • 😰 Тривога, панічні атаки, страхи, емоційні стани, фобії, РДУГ, РХП, втрата • 😔 Депресія, 💤 проблеми зі сном • 🧘♂️ Навички емоційної регуляції та mindfulness для зміцнення психологічного стану 📞 Телефон для запису: +380673505372 (Telegram, Viber, WhatsApp)
-
Привіт!🙋♀️ Дівчата, продаю новенький стайлер для волосся BabylissPRO Nano Titanium - всього за $60САD 👩🦱 Забирайте кому потрібно. Самовивіз Ванкувер. Пишіть в особисті повідомлення для уточнення подальшої інформації.
-
Привіт! Хочеш знайти он-лайн школу для своєї дитини, але не знаєш де 🤷 Це чудова нагода, щоб завітати в нашу он-лайн OsviTech, в якій Ви знайдете: 👉 Підготовка до школи; 👉 Шкільні предмети; 👉 Різні іноземні мови; 👉 IT; 👉 Малювання, шахи, логопеди, кібер спорт, та інші. Перший, пробний урок безкоштовно 🤗 Уроки проходять у зручний для Вас час. Тому чекаю, саме тебе у нашій он-лайн школі👍
-
Реєстрація та оплата на сайті Collingwood NH: 1. Оплата 1Y Membership (Household) в розмірі 7$ - regportal.cnh.bc.ca/membership/index 2. Активація Membership після оплати здійснюється по телефону 604-435-0323 або 604-428-9142 3. Реєстрація дитини на заняття regportal.cnh.bc.ca/program/GetProgramDetails?courseId=16b9abcc-8fed-4c18-831b-1dd4b099dbf4&fbclid=IwY2xjawFe_oNleHRuA2FlbQIxMAABHel2BN-skJ6CtqvNkk_XhKN1GyT2FtT32cvSvVs3PMHj-WwzpcfMFbee6g_aem_vGGo0V-xu-Ni3YWWNAzVVQ До зустрічі! Це біля станції Joyce Collingwood, також є безкоштовний паркінг!