Українці у Ванкувері
-
Народ, добрий раночок . Шукаю блогерів, орієнтовних на місцевих , не імміграція та життя в Канаді )) поділіться контактами, будь ласка, бо я за ними не слідкую ))
-
Всім привіт!🙋♀️ Продаю нове ліжко Queen size, ортопедичний середньої мʼякості матрац і рама розбірна. Матрац скручений у вакуумному пакеті, легко, зручно для транспортування. Самовивіз, Ванкувер. Питання в особисті повідомлення.
-
Шукаю фотографа на івент: співпраця по бартеру.
-
Привіт, мене звати Тетяна і я за фахом швачка✂️ тому пропоную свої послуги, виконую ремонт одягу та пошив домашнього текстилю, по всім питанням пишіть. Буду рада допомогти вам! 📲(778) 870-5904 Телеграм +380 96 386 31 03 📍Vancouver, Olympic village .
-
День добрый! Меня зовут Станислав из Харькова 🇺🇦. Я маркетолог с опытом продвижения локального бизнеса (и не только). Открыли бизнес в Канаде? Тогда эта информация для вас: ✅ Продвижение Вашего бизнеса через Google карты Это тот способ продвижения, который часто не принимают во внимание маркетологи и владельцы бизнеса. А с этого – нужно начинать! Почему это важно❓ Когда вы ищете что-то местное в Google: 🥇 первое, что вы видите - карта с компаниями рядом + блок местных компаний (по скролу ниже) и поиск в приложении Google Maps. 🔎 Попробуйте ввести в Google "ремонт телефонов", чтобы убедиться! Для консультации, пишите мне в телеграм
-
Is any general contractor can attend with me today last minute opportunity for 2 Comercial units at 8232 Manitoba Street Vancouver orientation appointment - need to organize to put plumbing, kitchen in, shower, toilet to get permits etc, please call 778.317.6393 thanks Кто бы смог сделать работу с ситуации только голые стены срочно два офиса - сегодня надо быть 8232 Manitoba street vancouver 778.317.639
-
Або може є хто знайомий з траком або веном?
-
Звісно за гроші 🙌
-
Вітаю! Чи є тут хто може допомогти з доставкою софа бед в даунтауні? На маркетплейсі одні скамери 😃
-
Є трак, напишіть в приват
-
Potrzeby piekarz lub pomocnik do piekarni w Surrey , nocna zmiana Zgłoszenia tylko na adres e-mail [email protected]
-
Доброго дня! Дівчатка, порекомендуйте гарного майстра по ламінації вій з безпечними припаратами і гарним досвідом.