Українці у Ванкувері
-
Але там не пайтон був би скоріш за все
-
Дякую!🌷💙
-
В мене подібна ситуація до вашої. Був в Калгарі з 1 лютого по 20 березня, знав що місто холодне та теорія і практика 2 різні речі, після того як половина обидвох ніг стала червоного кольору від морозів, зрозумів, що попередня моя ідея їхати до Ванкувера та була точно краща. Живу зараз в Surrey прям навпроти станції gateway, індусів так багато - прям столиця Індії, але навпроти мого будинку українська православна церква з центром підтримки нашого комюніті. З сім'єю і відсутньою фінансовою подушкою не уявляю як тут жити. В Калгарі в мене за 1500CAD був бачелор\студио, тут я зарезервував кімнату на airbnb на 6 місяців за такі самі гроші, зі мною в інших кімнатах живуть німка, араб і китаець - не кожний готовий таке терпіти, але мені все рівно бо розумію, що то тимчасово. На проїзд ніяких скидок типу Fair Entry я тут не знайшов, тому купив компас карточку і купляю day pass якщо кудись їду, здебільшого якщо на співбесіду треба, а так в мене супермаркет, перукарня і все інше максимум 3-5 хвилин пішки, тому я не потребую проїзний на місяць. Якщо тут хотіти отримати ПР і купити будинок на сім'ю то поняття не маю як то реалізувати з такими цінами, тут тільки Калгарі варіант. Але якщо так як мені все рівно і якщо знайду роботу в ІТ то піду на ПР по BC Tech PNP і хатів ніяких мені не треба і вистарчить найменшої квартири навіть хай біля індусів, но то тоді можете сміливо сюди переїжджати - я коли вийшов з аеропорту то подумав, що я в Африці в порівнянню з Калгарі - клімат і краса тут звичайно не до обговорення, точно одне з найкращих і перспективних міст Канади.
-
Випадкого натрапила на російську православну церкву на мапі Ванкувера. Спочатку здивуваоася, що там досі не опустили рейтинг до -1 зірочки. А потім почитала коментарі і прям впізнала рузьке православ'я у всій красі. Канадці, що живкть по сусідству, стверджують що піп ледь не божевільне дитя сатани, яке сіє ненависть. maps.app.goo.gl/aFHaSjjN4UiDRW5c9?g_st=ic
-
And my favorite one 😅
-
Випадкого натрапила на російську православну церкву на мапі Ванкувера. Спочатку здивуваоася, що там досі не опустили рейтинг до -1 зірочки. А потім почитала коментарі і прям впізнала рузьке православ'я у всій красі. Канадці, що живкть по сусідству, стверджують що піп ледь не божевільне дитя сатани, яке сіє ненависть. maps.app.goo.gl/aFHaSjjN4UiDRW5c9?g_st=ic
-
. Скажіть, просто цікаво- Ви там що по Калгарі в кедах ходили?! І ще одне питання. Зараз тут кожен другий претендує на місце в ІТ. Як не Біл Гейтц, то Сергій Брін мінімум. Сподіваюсь не безпідставно. Чи цікавились Ви коли небуть яка щорічна кількість номінацій по ІТшній програмі, та яка кількість претендентів, що туди аплаються?! Здається, що ні …
-
Сьогодні я провів декілька зустрічей щодо залучення благодійників до роботи фонду. Всі співрозмовники розуміють наші цілі, але, на жаль, останнім часом ми натрапляємо на труднощі у залученні фінансової допомоги. Люди виснажені, тому кожен збір коштів є дуже важким завданням. Не дивлячись на те, що важко ми маємо як громадянське суспільство цим займатись допомагаючи державі. Проблема реабілітації стає все більш актуальною. Вже можна бачити великі черги військових на ВЛК, і, ймовірно, в майбутньому більшість з них будуть потребувати кваліфікованої реабілітації. З нашого боку, ми як фонд, намагаємось створити умови для всіх охочих отримати необхідну допомогу. Для старту плануємо надати допомогу 45 людям протягом пів року, але найбільш важливою є методологія відновлення. Описаний повністю процес для подальшого відтворення благодійними організаціями та меценатами. Тому я хотів би попросити вас звернути увагу на цю проблему та підтримати наш проєкт будь-яким можливим способом. Якщо ви можете розповісти про наш збір - будь ласка, зробіть це. Якщо ви можете пожертвувати фінансові кошти - це дуже допоможе. Також є опція прямої передачі необхідного напряму в центр. Дякую вам за увагу до нашої проблеми та за підтримку. Традійно - залишаю банку у посиланні, а в світлині необхідне обладнання send.monobank.ua/jar/7PMjgDrwxF
-
Я перепрошую, а де стільки отрути видають не підкажете? Також хочу бути такою язвою але при потребі, а не кожного доколупуватись😈
-
Всім привіт, дуже дякую за ваші коментарі та активність. Погоджуюсь з приводу зауважень, якщо інформація не несе користі, а тільки дорікання то краще не треба. Ми всі зараз знервовані через війну і інші питання. Хто не хоче допомагати, пройдіть повз, але не поширюйте негатив будь ласка. Дуже хочу, щоб ця група була опорою, а не викликала огиду від прискіпувань. У кожного свій шлях і кожен отримає на те що заслуговує чи то в ІТ чи в інших сферах.
-
Де Ви побачили отруту?! Я справді вкрай здивований тим, що люди приймають ключове для свого майбутнього рішення про місце еміграції за принципом клімату. Це як купувати машину за кольором коврика в бардачку. Кожен має повне право будувати своє життя, як важає за потрібним. Та мені справді шкода, що значна частина моїх земляків втратять шанс на нове життя, бо придумали собі світ рожевих поні, та зубами ща нього тримаються , повністю ігноруючі реальність. Хочеться це комусь чи ні, реальність все одно прийде до кожного. Факт, що лбюдина приїхала до Канади та в зимку не подумала про теплу одежу та взуття говорить проїї адекватність. Про ІТшну програму я задав конкретне питання. Відповідь на нього дуже показова.
-
Добре, давайте рухатись далі. Люди різні тому і світ сприймають по різному. Ви ставите до всіх вимоги як до себе, а це неправильно бо в кожного різна планка. В результаті Ви обурюєтесь, людина засмучена а ККД=0 Краще використати Ваш ресурс на відповідь якогось конкретного питання, там і допоможете і люди вдячні будуть, а так виходить як виходить. Ну то таке, моя думка з цього приводу.
-
Велике дякую за таку змістовну відповідь!
-
Я поясню свою головну ідею. Я категорично закликаю людей, що бачать своє подальше майбутнє шукати інформацію та детально її вивчати. Не придумувати собі нереальну картину. Зпвжди дивитись в очі викликам, розуміти аине ігнорувати їх. Це не я придумав такий стан речей, але 90-95% тих хто почне свій шлях з ВС та Онтаріо пролетить мимо каси. Так само 99% тих, хто поїде до морозної Манітоби чи Саскачевану, отримають бажаний PR. І хто потіакту виявиться умнішим? Не тому, що я так хочу і зловтішаюсь зараз над шановними співвітчизниками. Канада дає кожному шанс. Це прекрасна величезна країна де мімця хватить всим. Треба просто думати, тверезо оцінювати свої сили, можливо йти на чеісь тимчасові жертви і все обов‘язково вийде. Що до ITшної програми, це не моя тема , я не готовий зараз надати джерело, та я вже натикався на статистику, що по ній кількість поданих аплікацій перевищує річну квоту десь у 12-15 разів. Судячі з дописів. На цій сторінці по цій програмі зібрався пройти кожен другий….
-
А звідки інформація про стан речей, що 90-95% в ВС пролетить мимо каси, а 99% в Манітобі отримає PR? І тоді чому Ви тут, в ВС? Чи може, Ви не в ВС, тоді чому таку інформацію розповсюджуєте? Люди будують плани, їдуть, і це дуже засмучує, коли хтось надає безпідставну статистику, бо іноді найменших коливань достатньо, аби в таких справах передумати.
-
Я бачу ви ще один знаток статистики та типовості ?
-
Є винятки які підтверджують правило