Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці у Ванкувері

Українці у Ванкувері

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
13.6k Posts 1.8k Posters 24.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t415173375T Offline
    t415173375T Offline
    Mollis Nix
    wrote on last edited by
    Стосується тільки того з яким прошарком суспільства мав справу, але це не залежить від національності. Тому не приписуй нашому народові типовості якісь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Богдан
    wrote on last edited by
    трохи знаю вже нашу українську натуру :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t415173375T Offline
    t415173375T Offline
    Mollis Nix
    wrote on last edited by
    Тут більше про те шо люди говорять про якісь відсотки та типовість просто шоб сказати шось, інколи шоб виразити якус свою круту думку яка йде на переріз загальному шаблонові. А по факту інфою люди не володіють. То навіщо пустословити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я в ВС бо так склались мої сімейні обставини. Особливо мене сюди не тягнуло. Більш того, у мене є можливість порівняти ВС та Манітобу. Так от жахи останньої ну дууууже сильно перебільшені. Той рівень комфорту, який я мав в Манітобі тут для мене, нажаль абсолютно недосяжний. Та головне, у мене немає питання з отриманням PR. Я громадянин Канади. Відносно статистики. Я читав аналіз стану еміграційних програм. Для мене ці цифри не мають такого суттєвого значення, тому щось зарам‘яталось, щось ні. Шкода, що переважна більшість тих, для кого це питання подальшої долі, не опускаються до пошуку таких данних. А вони в мережі є. Вас засмучує, що я намагаюсь повернути людей до реальності, а мене засмучує, що життєвий план більшості то -«всі якось викручуються і я пропетляю…». Мій заклик до всих шановних співвітчизників - не будьте сміливими, будьте розсудливими та розумними! Тут мені дуже прдобається старий жарт про те як команда альпіністів із Ізрілю мужньо та героїчно обійшла Еверест…
    1 Reply Last reply
    0
  • t396476910T Offline
    t396476910T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    По-перше, Ви на мої питання не відповіли, бо не можете. А щодо порівняння провінцій і Вашого досвіду отримання PR, то то якби не робить статистику (теж відкрию Вам очі на реальність - НАШ ОСОБИСТИЙ ДОСВІД НЕ РОБИТЬ СТАТИСТИКУ, ТОМУ ЦЕ НЕ ДАЄ НІЯКИХ ПОРІВНЯЛЬНИХ ЦИФР В 99 І 95). Ви просто вкинули яд на людину.
    1 Reply Last reply
    0
  • t415173375T Offline
    t415173375T Offline
    Mollis Nix
    wrote on last edited by
    Зупинися
    1 Reply Last reply
    0
  • t415173375T Offline
    t415173375T Offline
    Mollis Nix
    wrote on last edited by
    Шо за висєр? Чєл тут люди не тупі якшо ти про це. Всі добре розуміють що якшо ти вирішив залишитися то треба звернутися до міграційного консультанта який розкаже тобі про твої шанси на ПР і що бля цього потрібно зробити. Також не розумію до чого тут твій комфорт в якихось провінціях? У кожного свій комфорт, якщо люди тут значить їм ОК. І досить говорити про якусь Фантомну на мій погляд більшість, прийди до себе і зрозумій що ти не володієш інфрмацією щоб судити за ВСІх.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2137354162T Offline
    t2137354162T Offline
    Оксана )
    wrote on last edited by
    привіт група, хто робить професійне резюме за канадськими стандартами?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Немає за що, це тільки конкретно моя історія, можливо дасть Вам трохи уяву як може бути, але це не значить, що у Вас так буде. Якщо хочете їхати, то їдьте і ніколи нікого не слухайте, а бачите негатив від земляків, чи кого іншого то значить ви все вірно робите. Тільки моя порада то добре би мати 10к+ cad но і ретельно вивчити план отримання ПР, звісно якщо вам то потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Я робити його вам не буду, але можу сказати як зробити 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t455152234T Offline
    t455152234T Offline
    Ksenia Unevych
    wrote on last edited by
    Мені жіночка прямо вже в Ванкувері в аеропорті обурювалась як я так приїхала якщо тут нікого в мене нема, тут ж так дорого, бла-бла-бла Так і хотілось сказати - а тебе ї**? У кожного свої критерії того як вони роблять рішення, у когось це клімат, може у когось це те з якої букви місто починається, це вас ніяк не стосується
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    ООО такий ядок :) Ви прям Господь Бог знаєте все і вся та думаєте, що ніхто детально не ознайомився з міграційними програмами і так далі. І в медицині ви бачу єксперт знаете як в кого організм переносить погоду в залежності від форми одягу. Ну що ж якщо стільки негативу, полювання під ноги і яду то значить я на вірному шляху, дякую що додали мені впевненості.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я пишу саме про статистуку, яку Ви теж можете знайти та вивчити. Тож Ваша доля, не лініться! Що до мого особистого досвіду, про нього я написав тільки тоді, як було щадано конкретне питання. То навіть не стосується отримання PR, а стосується досвіду проживання в інших «страшних» провінціях.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Пропоную більше не відповідати тролеві, він тільки кайф від цього буде отримувати, кожен всеодно буде робити так як хоче. Ця група здається для того щоб ділитись інформацією та допомагати, а не клювати один одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • t396476910T Offline
    t396476910T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Обговорення гіпотетичної статистики, скільки людей МОЖЕ отримати PR в яких провінціях не має сенсу. Це брєд.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Статистика така, що у людини мабуть не все добре в житті, тому вона хоче зіпсувати його ще іншим сіючи, свій негатив та тонни яду, не розуміючи, що його погляд не означає, що у всіх так само буде. Всеодно у кожного по різному і навіть моя конкретна ситуація то тільки моя у когось іншого може все відрізнятись при однакових вхідних умовах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t396476910T Offline
    t396476910T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Якби така статистика була, то Ви б не писали зараз мені: " вивчіть, найдіть, не лініться", а просто б скинули. А звідки можна взяти цю статистику, якщо навіть процес отримання віз CUAET продовжили. Ще навіть не пройшло 3 роки, щоб формувати статистику, скільки людей отримало PR і з яких провінцій.
    1 Reply Last reply
    0
  • t415173375T Offline
    t415173375T Offline
    Mollis Nix
    wrote on last edited by
    Посилання на статистику можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t396476910T Offline
    t396476910T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Згодна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2137354162T Offline
    t2137354162T Offline
    Оксана )
    wrote on last edited by
    я не прошу вас його робити)) , як би могла, то сама б зробила. Але ж є люди, які роблять і за це їм платять. користь обом сторонам)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags