Українці у Ванкувері
-
Я тут проходила, страховка усе покрила
-
Десь у даунтауні,я ще не був там
-
Мені дали цей номер, знайома проходила тут. Просто подзвонила і записалась одразу на аналізи.
-
Ось тут на сайті вводите інформацію де саме і вам видасть найближчі лікарні, де роблять такий екзамен безкоштовно: secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
я тут і дивився) але не все так просто) найближча до мене DWYER Medical, там тільки по оплаті, а потім чекати повернення, хоча вони в списку) тому я тільки що обрав ті, що скинули вище) дякую)
-
Ми тут проходили. Все безкоштовно. На рецепції дівчина з України
-
О, не знала що там є такі.
-
Сам здивувався, бо думав, що всі в списку приймають по хелс карті, тому вирішив попитати людей)
-
Робота! Підприємство з виробництва сталевих зварювальних ланцюгів в м.Суррей звернулося з пропозицією роботи для спеціалістів з України. Досвід праці 1-2 роки. Мінімальне знання англійської потрібне, але основною вимогою є вміння читати і працювати з кресленнями. - Оператор важких металообробних верстатів з досвідом керування пресами для згинання та штампування; - Помічник у магазині з досвідом роботи зі зварюванням та навантажувачами. Є можливість згодом зі збільшенням досвіду перейти на іншу посаду. - Зварювальник/виробник. Виготовлювач інструментів та матриць/машиніст
-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ПРОСИМО ПРО ДОПОМОГУ!!! Мій чоловік Іванців Антон був тяжко поранений в бою під Бахмутом. В лікарню ім. Мечникова його доставили в комі. Була велика втрата крові. Йому відірвало руку і ногу, множинні осколкові поранення та множинні переломи. Далі….ампутували ще одну руку. 09.05.2023 його евакуювали в лікарню м. Київа. Почалися щоденні операціі. Скільки їх ще потрібно буде не знаємо. Лікування та реабілітація буде тривалим та дороговартісним процесом. На разі Антона перевели з реанімації. Стан стабільний. Майже кожного дня проводяться операції та різні процедури. На теперішній час: Дістали з щоки 7 осколків; Сформували кукси для протезування; Пластичні операції; Шукаємо різні варіанти програм протезування, в тому числі подали запит у МОЗ. Світ тримається на небайдужих людях і ми безмежно вдячні вам!!! 💳Номер картки 4132827015597361 Іванців Антон Банка сестри Руденко Анастасії 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/5vQTCvoEjW
-
Є спонсор по U4U
-
Всім привіт! Знайшла багато вакансій в Канаді, де роботодавці раді українцям t.me/jobsforukrainian/2305 А тут курси з англійської які були платними, але стали безкоштовними для українців (для хорошої роботи знати мову обов’язково): t.me/korysnostykanal/27 Буду рада, якщо комусь буде корисною ця інформація 💙
-
Чи відомо щось при ш що ниркового хлопця? Є якісь оновлення?
-
Спам @MykhayloG
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Поки що не підтвердженно поліцією, але є інфа що його знайшли