Українці у Ванкувері
-
Якщо ви в Ванкувер на пару днів, то на острів ви не встигнете. В Ванкувері варто сходити: - Science World якщо ви щ дітьми (та і дорослим там цікаво) - Capilano Park - Queen Elizabeth Park (і там є купол з рощмовляючими папугами) - Vancouver Aquarium (але відвідували акваріум в Торонто, то там він більший, але у Ванкуверському є своя фішка - морські котики) - Stanley Park (беріть на прокат велосипеди, бо він дуже великий) - Kitsilano Beach (+там поруч є Ванкуверсткий музей і планетарій) - White Rock - це не зовсім океан, але затока від океану. - Greater Vancouver Zoo (сподіваюся вони вже випустили жирафів , але якщо ні, то там всеодно дуже багато різних тваринок). - Grouse Mountain (там є гондола, яка піднімає високо в гори і вид фантастичний) Єдине, що за пару днів все не всигнете обійти , тому треба вибрати кілька місць. Плюс в деякі місця краще арендувати машину або взяти Убер. Але у Ванкувері є сервіси cars hearing EVO та MODO , то можна забукати найближчу машину через додаток на день чи пару годин
-
Дякую велике всім
-
Доброго вечора, хто може порадити аренду машинии в Ванкувері, щоб на за всі гроші світу. дякую
-
Доброго вечора! Дуже потрібна допомога із житлом! Зараз знаходимося у Ванкувері живемо в готелі, але вже 4го треба зʼїжати , будинок знайшли, але заїзд аж 15 серпня, до цього часу треба десь жити. Житло треба 2-3 місяці. Ми сімʼя із двох дорослих та донька підліток 15 років, також два котика, котики чисті та з усіма прививками та сертифікатами. Не куримо та без шкідливих звичок, гарантуємо чистоту та своевчасну плату!
-
В лабораторії видають. І здається там відразу і забір проводять.
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации еще нужно 5 тыс долларов. Всех денег у нашей семьи нет. Мы уже много чего сделали и спасибо всех кто помог ранее но ещё нужна помощь... И 1 июня 2023 года , сумма которую еще очень нужна составляет 116 665 грн Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803221013704 Ещё раз всем спасибо кто помог ранее, давай сделаем все чтоб маленькая Лиза выжила
-
t.me/c/1940511315/421
-
Всім привіт! Мене звуть Олена, я фітнес тренер з Харкова. Все свое життя займаюсь спортом,мій досвід у фітнес тренуванні більше 5 років Дівчатка,запрошую вас на персональні тренування в залі та на природі.Також аналіз вашого харчування, персональний розбір тренувань під вас, і особливостей вашого організму. Чекаю на вас❤️ instagram.com/_elena_sveshnikova_
-
Привіт
-
Сделайте сюрприз любимым!!! Я пишу эксклюзивные стихи на заказ и песни на русском, английском, украинском языке, как патриотические, так и для себя, на дни рождения, свадьбы, и т.д.иронические и лирические. Если найдете заказ отвечу благодарностью. Эмоции и память навсегда, пишите в личные сообщения обсудим детали
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую в комфортабельний масажний кабінет за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam BC , номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення
-
Їду з України можу привести щось під замовлення пишіть в приват чат
-
Тепер доведеться їхати до Стенлі парку на вихідних