Українці у Ванкувері
-
Так) Бо тоді Вам той кредитний рейтинг вже грубо кажучи буде до лампочки)
-
Слідкувати щоб на кредитці кошти не опускались нижче 70-80% ліміту картки
-
Сплачуйте за всі покупки кредиткою, і обовʼязково вчасно її погашайте. Важливо слідкувати за цим. Можна підключити автопоповнення, але знаючи канадську банківську систему, краще самому робити це вручну один, а то й краще кілька разів на місяць
-
І відкрити ще десь дві картки (я відкрив в Canadian Tire та Walmart, там непоганий кешбек). Спочатку це трохи знизить кредитний рейтинг, але якщо хоча б раз на місяць ними розраховуватись і вчасно погашати, то кредитний скор швидко відросте до попереднього рівня і почне далі підійматися
-
Дуже надіюсь що дана інформація була корисною
-
Ну і ще дуже позитивно на кредитний рейтинг впливає якщо взяти авто у файненсінг
-
Якщо не вийде одразу чи через місяць, спробуйте трохи пізніше. Тут потрібно бути наполегливим
-
Також або одразу, або через місяць-два звернутися в банк і попросити щоб вам підняли кредитний ліміт на вашій кредитці, надавши виписку з роботи про систематичне отримання заробітної платні. Вам піднімуть ліміт і це дуже позитивно вплине на кредитний ліміт
-
Всім привіт. Хто має вен і може помогти привезти стіл. Напишіть в приватні повідомлення.
-
Особливо своє житло в Ванкувері😂, я навдь і не знаю чи можете ви його купити, бо вони ну прям дуже недоступне!
-
Вітаю👋 Мене звати Владислав. Я викладач англійської мови онлайн. Пропоную свої послуги: ● вивчення англійської з нуля; ● підтягнути англійську на більш високий рівень; Перше заняття БЕЗКОШТОВНО❕️ Тривалість заняття 1 година. Вартість подальших занять 15$ за годину.
-
Друзі, допоможіть будь ласка з репостом (з посиланням на банку) та донатом 🙏 Вже половину зібрав. Разом до перемоги 🇺🇦
-
У вас є страховка від роботи? Якщо так, то зверніться до physiotherapist. Можу дати контакти, хто мені зараз допомагає з рукою, якщо зацікавить. Take care!
-
Всім привіт. Друзі, що порадите як must-have по прильоту? І як вирішити питання з житлом, якщо ти чесна, але бідна людина. Можливо, знаєте альтернативні сайти, або групи. Дякую.
-
Facebook Market place