Українці у Ванкувері
-
ukrnews.ca/u-kalhari-vidkryly-memorialnu-doshku-v-pam-iat-ukraintsiv-internovanykh-pid-chas-pershoi-svitovoi-viyny/
-
Друзі, 214 штурмовому батальйону спеціального призначення OPFOR, в складі якого Україну захищає мій друг та одногрупник, дуже потрібна наша допомога. Протягом всього повномасштабного вторгнення вони були на найважчих напрямках, і зараз вже довгий час перебувають на Бахмутському напрямку. Їхню відвагу та самовідданість не раз відзначав наш Головнокомандувач. Але на жаль не всі хлопці з даного батальйону дожили до сьогоднішнього дня. Зараз їм дуже потрібні кошти щоб докупити необхідне екіпірування. Початкова сума складала майже пів мільйона гривень, залишилось зібрати 75 тис. Збір нам потрібно закрити якнайшвидше, бо ворог не спить, а кожна хвилина зволікання може коштувати надто дорого для наших захисників. Допоможемо разом, підтримаймо їх 🙏 Зробімо спільний вклад в нашу перемогу! Слава Україні!🇺🇦 Посилання на банку - send.monobank.ua/jar/6ph7FNYbar Номер картки - 5375411206831781 PayPal та для e-transfers в Канаді - [email protected] Crypto - TJLXCpyzoLRq5j1nRYEzRp8ABd7o8q525q (TRC-20) Також будь ласка поширюйте цей допис в себе на сторінках, щоб більше людей могло долучитися до збору та допомогти нашим захисникам 🙏 www.instagram.com/p/CtW0gePxqNe/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid06pjc4Sb3PkqFDDqh5eiqG1mR9zv5dS5GbyHVWNCwnaqiuKn3S38a76gvWYE7heXPl&id=100008009444173&mibextid=qC1gEa
-
Доброго ранку! Наша компанія PICS, яка займається допомогою емігрантам, запрошує на WORKSHOP всіх бажаючих. Буде багато корисної інформації по працевлаштуванні й першій орієнтації для новоприбулих, кава (чай) й десерт для підтримання гарного настрою гарантуємо. Пишіть в особову скриньку.
-
А коли?
-
Доброго дня! 19 червня о 10 год. Адреса 12725 80 Аve Surrey PICS Ми є громадська організація PICS, яка має департамент по допомозі українцям. До нас звертаються підприємства, які шукають людей на роботу, але частіше за все ми відшуковуємо пропозиції самі по різним каналам.
-
Доброго дня) Скажіть, будь ласка, маю таке питання. Чи є можливість залишитись у Ванкувері в готелі на певний час безкоштовно для українців які приїхали за програмою cuaet?
-
Дуже вам дякую!!😊
-
Вітаю, може хтось має бажання зустрітись на днях. Бо вдома вже якось харить😅 (East Vancouver) P.S. маю дисконт у Breka) Або організувати щось можна на пляжі
-
Доброго дня, може хтось поділитись інформацією де я можу знайти entry immigration code? Мені потрібна інформація стосовно подання для провінціальної допомоги, тому і питаю. Дякую.
-
Бо я всі вже можливі комбінації з ворк перміта вводив і кожного разу казало шо інвалід код
-
А де саме?