Українці у Ванкувері
-
Теж цікавить це питання)
-
Для новоприбувших Ванкувер найгірше місце. Чому? Бо найдорожче, промисловість відсутня і люди вредні. Набагато краще починати в Сачкачевані, Альберті , Онтаріо. У відпустку можна сюди приїжджати.
-
Чого біда? Амазон - 3 локації, куча свобідних позицій. Будівництво - валом роботи. Роботи не було коли на місто один будинок будувався, а не так як зараз - на кожному кроці.
-
Для мене це взагалі не робота, але з чогось треба починати. Від 16.65 до 24 долл і вище. Це некваліфікований лєйбор. Я був би радий цій роботі коли приіхав, ще й без мови. Ми тоді працювали за 5-6 на годину. А квартира ще у середині 90-х коштувала від 750 до 1000. От і рівняйте...
-
Такі справи що з 90-х суспільство в Україні почало жити більш заможніше, побачили Європу та світ, повідкривали бізнес і сьогодні ніхто не працюватиме за 16 мінус третина податки, бо це самогубство, а не добрий старт, навіть в Монреалі від 17 зарплати, а житло втричі дешевше. Краще вже повернутись ніж втратити здоров'я і що тоді...
-
Вітаю Підскажіть будь ласка хто з таким стикався Я народила дитину в Канаді, дитина отримала свідоцтво але ми не подавались на апостиль , зараз ми перебуваємо в Україні , чи можемо ми зробити апостиль в Україні в Канадському посольстві? І яка процедура Дякую
-
Привіт, після подачі документів на Американську візу, де там шукати слоти на прийом в посольство?
-
Удачі Вам! Може і краще буде тут.
-
Я згоден що це невелика з/п. Але це для старту, щоб можна було відкрити рахунок, зробити хоч яку кредитну історію, покласти в резюме не майбутнє і просто вжитися у місцеву атмосферу. Податок у BC робочого чека від 18% до 24% у кого там близько 200К. У кого біле ніж 250К там вище. На таку зарплату невеликі відшкодування. Звісно якщо у вас є достатня англійська + професія, реальна а не на бумазі, то Вам треба шукати за фахом. А такі роботи як у магазинах, складах і тд. - це початковий рівень. Але ж скільки тисяч людей працюють? Можна довго дискутувати на цю тему. Мені колись на початку імміграції один голландець сказав таке: у Канаді тяжко перших 28 років, а потім привикання і норм:) Я тільки зараз ( вже пройшовши цей термін), зрозумів як він був правий:) Я усім бажаю успіху, але треба дивитись на речі реалістично.
-
А ще додам, що у 90-х у нас не було ні Теграмів, ні Фейсбуків ні мобільних телефонів, ні інтернету навіть не було. Один єдиний магазин з крисами у діжці з позаторічним оселедцем і газета появилася здається десь у 1996/ 97 році. Одна теж. От і найдіть щось при такій широкій гаммі вибору :)
-
Співчуваю, мої родичі приїхали до Канади 35 років тому рятуючи життя, вибору не було. Дуже талановиті обдаровані і вони і їх діти, пішли на роботу на виживання надовго. Їх діти не мали змоги розвивати та демонструвати здібності чи вчитися на кого хочуть, вміють і досі працюють молодші простими клерками, старші на заводі і на мізерній пенсії. Що мають виплачених дім з шаленими податками, та діаспора навколо вимерла/виїхала, довколо пакістанці переважно. Злочинність з'явилась. Якось так, про перші 28 років Ваш знайомий правий(
-
Ну зараз же все відкрито, і ви можете подивитися які тут пенсії. А вони дійсно мізерні, через то люди працюють іноді і до 80. Скільки літніх працює і в магазинах і на заправках. Не всім тут солодко. Так і в Україні деякі живуть набагато краще і багатше ніж канадійські міліонери. Усе дуже відносно.
-
Добрий день. Отже, нарешті ми домовились про приміщення, щоб в неділю провести зустріч для укр громади Суррею. Тема зустрічі: "Старт нового життя в Канаді і турбота про власне метальне здоров'я". Творення спільних груп для спілкування власне є важливим інструментом підтримки одні одних. Пропоную зустрітись і познайомитись поза телеграмом, особисто.