Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці у Ванкувері

Українці у Ванкувері

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
13.6k Posts 1.8k Posters 24.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Тоді в мене питання, чому так в і сюди рвуться, якщо реальність зовсім інша?В мене батьки пропрацювали в Україні по 37 років, і також отримають мізерну пенсію.В Іспанії щоб отримати документи, треба прожити там 10 років і так само пропрацювати.З5айосі жили 1 в Будапешті, ціни на житло 900-1000 евро, а зп 750-800.Куди тоді їхати, якщо немає повернення до дому?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sviatoslav Andrieiev
    wrote on last edited by
    Привіт, я ювелір з багаторічним досвідом. Взагалі ремонтами не займаюсь але для друзів Українців зможу допомогти. Живу в даунтауні. instagram.com/svyato_jewellery?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t6138415849T Offline
    t6138415849T Offline
    Dakota Petrenko
    wrote on last edited by
    Я Вам співчуваю від щирого серця. У мене немає відповіді такої щоб усіх влаштовувала. Я ставлю себе на ваше місце, і повірте ми теж рятували життя у 90-х. Не від ракети звісно, але від кулі точно. По прибуттю умови рівні. Ні мови, ні знайомих - нікого. Що робити і куди звертатись? Все це пройдено. І розпач, і валіза назад ( 4 рази), навіть квиток був куплений. І смішки бувших друзів ( чого ти поїхав, у нас усе все налагоджується , приїжджай, ми тебе в крісло директора посадимо і тд). Вибір зроблений і треба сісти і подумати крепко, плюси і мінуси. Все врахувати. Вік, мова, який фах і стан здоровʼя. На погляд зараз 3 країни де можна осісти. Австралія, Нова Зеландія ( не реально) і Канада. Ви - в достойній країні. Це плюс. Все інше залежить від вас. Що я б зробив? Я б перебрався б у Альберту або Саскачеван . . Там набагато дешевше. Придивився б на свої можливості і від того відшовхувася. Сьогодні у новинах брали інтервʼю у дівчини на вулиці Ванкувера. Про проживання. Вона каже що проживають втрьох ( чужі люди) в 1-бедрум квартирі. Ціна - 3150. У Нью Йорку - 8000 , у Парижі - 10000 ( проживають вшістьох), знаю особисто деяких. А у Саскатуні - 600. От і робіть висновки. Ну знову ж таки, це моє бачення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Я розумію, тому і питаю просто за думки інших людей. Дякую.Наприклад мені Альберта ніяк не зайшла.Бачу і розумію ,що Ванкувер набагато дорожчий, але повинно бути і ресурсів більше?! Я бачу багато плюсів в цій країні, (таких в Европі не отримаєш), але процес іміграції важкий та довгий, як сказали вище багато конкуренції. Будемо налаштовуватися прзитивно та перші 28 років виживати
    1 Reply Last reply
    0
  • t6084264842T Offline
    t6084264842T Offline
    Аіда
    wrote on last edited by
    вона звісно тимчасова, але з можливістю продовження береш сіту, по нашому обираєш найближчу можливу дату, приїзжаєш в поліцейський участок і подаєшся через місяць отримали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Цікаво, поділитесь як?за два місяці резиденцію в Іспанії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Головна проблема у Ванкувері доя Вас будуть навіть не скаженні ціни. Це пів- біди. Дійсно велика проблема це справді складна нміграційна програма. Нажаль, шанси пройти по ній та потім залишитись мають відсотків п’ять не більше. Ті хто поїдуть до менш приємних у плані клімату та більш гостинних до нових емігрантів провінцій, матимуть реальні шанси на момент закінчення програми, мати PR.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6084264842T Offline
    t6084264842T Offline
    Аіда
    wrote on last edited by
    В Іспанії я була, отримали резиденцію, SIN та інше за два місяці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я сам пройшов через манітобську програму. Тому раджу спробувати там. Помірні ціни, відносно низький рівень безробіття та лояльна програма. На PR можна подаватись вже через шість місяців будь якої (!) роботи фул тайм. Із мінусів - морозна зима, та її реальні жахи сильно перебільшені. Єдиний негатив це те, що людині, яка вже жила в іншій провінції відращу знімають з еміграційного рейту сто балів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6138415849T Offline
    t6138415849T Offline
    Dakota Petrenko
    wrote on last edited by
    Знаєте яка ГОЛОВНА різниця між Європою і Канада? Записуйте: при тому прочитайте ці слова за ранковою кавою, згадаєте колись мене як я того Голандця. ВАМ НІХТО У ЦІЙ КРАЇНІ НЕ СКАЖЕ - ПАНАЄХАЛІ, ЗАБИРАЙТЕ МОНАТКИ І НА ВИХІД. Ви - рівні як і ми всі і свободні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Можна відразу. Та, як честно, там зовсім непогано. Маю багато друзів, які мали можливість переїхати до ВС ( наша компанія відкривала нове виробництво в Ленглі і пропонувала релокацію) та не стали це робити, бо такого рівня життя до якого звикли, точно не моглиб собі дозволити
    1 Reply Last reply
    0
  • t342093799T Offline
    t342093799T Offline
    Katia Oleshchenko
    wrote on last edited by
    дяк !
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Є, @yam_fasrpawn здається працював в розробці ігор
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Скільки в сумі треба там прожити приблизно? Чи можна одразу після отримання PR переїхати в BC?
    1 Reply Last reply
    0
  • t342093799T Offline
    t342093799T Offline
    Katia Oleshchenko
    wrote on last edited by
    Усім привіт 🙌 Теж цікавить це питання. Особливо цікавить, якщо консультант спеціалізується на IT сфері та геймдеві. p.s. Доречі, чи є в цій групі люди, які працюють в геймдеві, особливо 2D художники?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ні , не правда. PR це федеральний статус. Його надає федеральний уряд за поданням провінції.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Тобто подати в суд, щоб забрати
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    А це правда, що провінція може забрати PR, якщо ти його отримав і переїхав в іншу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t555368997T Offline
    t555368997T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Були прецеденти від Саскечевану та Манітоби наче. Найбільш суворий в цьому плані саме Саскечеван. Читав кілька кейсів на canadavisa, що ті хто отримав від них провінційну номінацію мали проблеми. Але варто зазначити, що вони взагалі навіть не долетіли до провінції. Пройшли контроль в умовному Торонто і більше нікуди не летіли далі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Цікаво а скільки років треба у Ванкувері пропрацювати fulltime що податися на PR?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags