Українці у Ванкувері
-
Тоді в мене питання, чому так в і сюди рвуться, якщо реальність зовсім інша?В мене батьки пропрацювали в Україні по 37 років, і також отримають мізерну пенсію.В Іспанії щоб отримати документи, треба прожити там 10 років і так само пропрацювати.З5айосі жили 1 в Будапешті, ціни на житло 900-1000 евро, а зп 750-800.Куди тоді їхати, якщо немає повернення до дому?
-
Привіт, я ювелір з багаторічним досвідом. Взагалі ремонтами не займаюсь але для друзів Українців зможу допомогти. Живу в даунтауні. instagram.com/svyato_jewellery?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Я Вам співчуваю від щирого серця. У мене немає відповіді такої щоб усіх влаштовувала. Я ставлю себе на ваше місце, і повірте ми теж рятували життя у 90-х. Не від ракети звісно, але від кулі точно. По прибуттю умови рівні. Ні мови, ні знайомих - нікого. Що робити і куди звертатись? Все це пройдено. І розпач, і валіза назад ( 4 рази), навіть квиток був куплений. І смішки бувших друзів ( чого ти поїхав, у нас усе все налагоджується , приїжджай, ми тебе в крісло директора посадимо і тд). Вибір зроблений і треба сісти і подумати крепко, плюси і мінуси. Все врахувати. Вік, мова, який фах і стан здоровʼя. На погляд зараз 3 країни де можна осісти. Австралія, Нова Зеландія ( не реально) і Канада. Ви - в достойній країні. Це плюс. Все інше залежить від вас. Що я б зробив? Я б перебрався б у Альберту або Саскачеван . . Там набагато дешевше. Придивився б на свої можливості і від того відшовхувася. Сьогодні у новинах брали інтервʼю у дівчини на вулиці Ванкувера. Про проживання. Вона каже що проживають втрьох ( чужі люди) в 1-бедрум квартирі. Ціна - 3150. У Нью Йорку - 8000 , у Парижі - 10000 ( проживають вшістьох), знаю особисто деяких. А у Саскатуні - 600. От і робіть висновки. Ну знову ж таки, це моє бачення.
-
Я розумію, тому і питаю просто за думки інших людей. Дякую.Наприклад мені Альберта ніяк не зайшла.Бачу і розумію ,що Ванкувер набагато дорожчий, але повинно бути і ресурсів більше?! Я бачу багато плюсів в цій країні, (таких в Европі не отримаєш), але процес іміграції важкий та довгий, як сказали вище багато конкуренції. Будемо налаштовуватися прзитивно та перші 28 років виживати
-
Головна проблема у Ванкувері доя Вас будуть навіть не скаженні ціни. Це пів- біди. Дійсно велика проблема це справді складна нміграційна програма. Нажаль, шанси пройти по ній та потім залишитись мають відсотків п’ять не більше. Ті хто поїдуть до менш приємних у плані клімату та більш гостинних до нових емігрантів провінцій, матимуть реальні шанси на момент закінчення програми, мати PR.
-
Я сам пройшов через манітобську програму. Тому раджу спробувати там. Помірні ціни, відносно низький рівень безробіття та лояльна програма. На PR можна подаватись вже через шість місяців будь якої (!) роботи фул тайм. Із мінусів - морозна зима, та її реальні жахи сильно перебільшені. Єдиний негатив це те, що людині, яка вже жила в іншій провінції відращу знімають з еміграційного рейту сто балів.
-
Знаєте яка ГОЛОВНА різниця між Європою і Канада? Записуйте: при тому прочитайте ці слова за ранковою кавою, згадаєте колись мене як я того Голандця. ВАМ НІХТО У ЦІЙ КРАЇНІ НЕ СКАЖЕ - ПАНАЄХАЛІ, ЗАБИРАЙТЕ МОНАТКИ І НА ВИХІД. Ви - рівні як і ми всі і свободні.
-
Можна відразу. Та, як честно, там зовсім непогано. Маю багато друзів, які мали можливість переїхати до ВС ( наша компанія відкривала нове виробництво в Ленглі і пропонувала релокацію) та не стали це робити, бо такого рівня життя до якого звикли, точно не моглиб собі дозволити
-
дяк !
-
Усім привіт 🙌 Теж цікавить це питання. Особливо цікавить, якщо консультант спеціалізується на IT сфері та геймдеві. p.s. Доречі, чи є в цій групі люди, які працюють в геймдеві, особливо 2D художники?
-
Були прецеденти від Саскечевану та Манітоби наче. Найбільш суворий в цьому плані саме Саскечеван. Читав кілька кейсів на canadavisa, що ті хто отримав від них провінційну номінацію мали проблеми. Але варто зазначити, що вони взагалі навіть не долетіли до провінції. Пройшли контроль в умовному Торонто і більше нікуди не летіли далі