Українці у Ванкувері
-
Привет, ищу сотрудника для размещения объявлений на сайтах по аренде жилья на моей торговой площадке... Опыт не нужен. Зарплата 900$ в неделю. Примечание. Это просто подработка, которая не влияет на вашу текущую работу, время гибкое. Если вы заинтересованы, пожалуйста, ответьте «да» 📍для получения дополнительной информации
-
Та видаліть цей скам вже нарешті
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, адреси фуд банків у Ванкувері. Дякую.
-
Всім привіт, хочу запитати чи ніхто не стикався в Британській Колумбії з роздрібно торгівлею механізмів до тканинних рулет( жалюзів) потрібно не виріб, а склад де можна купити деталі і тканину. Буду вдячна за будь які деталі!!!
-
А спробуйте ввести пошуковий запит — фудбанк у ГуглКартах.
-
Дуже дякую за слушну пораду. Однак я вже дивилась і була здивована, що варіантів дуже небагато, не дивлячись на те, що це велике місто. У невеликих містечках за Ванкувером є не один фуд банк і можна обирати, в якому реєструватися. Тож моє питання було викликане не лінню, а бажанням дізнатись у тих людей, хто вже давно тут живе, додаткову інформацію.
-
Та, правда, хоч і не багато, та наче піклуються добре. Я особисто користуюсь Burnaby neighbourhood house.
-
Дівчата! Хочу запросити вас на вечір знайомства та спілкування. Дівчата з України, Казахстану, Росії, Білорусі та Литви! Будемо знайомитись, обмінюватись корисними контактами та будувати міцну дружбу! Вас чекає весела програма, цікаві квести, Сюрпризи та подарунки! Комплементарний напій та смачні закуски. Фотограф зробе професійні фото а Метафоричні Карти підкажуть цікавий внутрішній секретик! Бронюй свій білет: www.eventbrite.ca/e/750244370107?aff=oddtdtcreator До Зустрічі 💋
-
Дівчата з росії 🤦♀️ ви ніби не з України, я думала усі вже давно пройшли цю фазу