Українці у Ванкувері
-
Фільми, серіали англійською з субтитрами 🇺🇦🇺🇸 t.me/moviesinEnglishwithsubs
-
Скиньте потім копію і мені, я теж запитаюся , створимо трохи ажіотажу
-
Прошу. Не претендую на вірність, то імпровізація за 5 хвилин. Треба вписати свої реальні данні (це вимога регулятора), картинки додайте окремо в лист (вони у файлі), відправляти сюди [email protected] P.S. Сім'я Калашнікових, яка барижить записами до консульства, наживається з українців і тим самим ускладнює їм життя з документами, і в яких сильно пригорає з того, що українці не хочуть бути "аднім народом" можуть не писати))
-
Обслуговування клієнтів, нарахування заробітної плати Кларк і адміністративний помічник. Повна/неповна зайнятість Оплата: $35/год Навчання: $25/год Понеділок-п'ятниця: гнучкий графік Вихідні дні - субота та неділя: доступні ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДИХ, СТУДЕНТІВ…..НАПИШІТЬ МЕНІ У МЕСЕНДЖЕР
-
Всім привіт. Шукаю викладача англійської мови. Викладачі відгукніться, або порекомендуйте викладачів.
-
Привіт , також шукаю вчителя англійської)
-
Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
На сторінці в мене є ще багато корисного стосовно Канади. Якщо комусь цікаво ось посилання instagram.com/vova.sor В хайлайтс “Info 🇨🇦” є збережені сторіз, які будуть поповнюватись. Користуйтесь на здоров’я😉 Надіюсь комусь вся та інформація ставатиме в нагоді і допомагатиме
-
Всім хто відгукнувся велике дякую від нашої сімʼї,всім хто телефонував і приходив особисто , дякуємо за Вашу допомогу! Слава Україні! Прошу всіх небайдужих,хто має будь-яку можливість,долучайтеся ! ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще Реквізити: Мама Оля 5167619610201589 5167619610201563 PayPal: [email protected] Зібрано 7.184€
-
instagram.com/tetianaikhno?igshid=MWgzMzBuc2tvZGZtag==
-
☀️ 18 листопада у Ванкувері буде тепло – запрошуємо на перегляд головної української комедії цього року для всієї сім’ї – ВЕСЕЛА ПРОГУЛЯНКА! 🤗 Приходьте посміхнутись усією родиною в кінотеатр The Rio Theatre on Broadway. ☝️ Показ українською з англійськими субтитрами. 🎫 Квитки за посиланням: riotheatretickets.ca/events/28377-big-picnic
-
Скам t.me/ukrainiansinvancouverua/8982
-
@MykhayloG @vovasor21