Українці у Ванкувері
-
Булгур і гречка точно) нещодавно купила перлову кашу
-
Я живу у Вест Ванкувері, тому ходу але в Норсі точно є введіть в гуглмапс Persia food
-
Ціни в середньому 3 $ за лейбл, але залежить яка крупа є трохи дорожче і трохи дешевше)
-
Ой, просто попередня людина питала про Норс Ванкувер)
-
Обсмажена. Якщо любите зелену її часто можна знайти в safe on foods
-
1074 Marine dr North Vancouver
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @julia_nails_van (почала вести сторінку з нуля) На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 #манікюр #педикюр #нарощування
-
❤️Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність ! ⚡️Топ-канал новин для українців у Канаді «Разом» . Приєднуйтесь! Там цікаво! 🇺🇦♥️ t.me/ukraquebecan
-
Дівчата порадьте манікюр педікюр в центрі
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Або чи можна зробити другий без запису в чергу ?