Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці у Ванкувері

Українці у Ванкувері

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
13.6k Posts 1.8k Posters 24.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t440925115T Offline
    t440925115T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Він же з Америки. До чого тут він?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Запитайте в нього .
    1 Reply Last reply
    0
  • t779826709T Offline
    t779826709T Offline
    Володимир Копитко
    wrote on last edited by
    Канадська ліцензія ні до чого. Вам потрібно зробити документ який буде працювати в Україні. Ви ж можите приїхати в будь яку країну світу і там зробити нотаріальний документ. Між США та Україною простіші відносини і не потрібно нотаріальне доручення завіряти консулом. А в Канаді якщо я не помиляюсь так має бути з 15 січня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Вітаю! Може хтось знає відповідь: якщо мій чоловік-іноземець полетить один до Канади, без мене ( у нього також cueat). Чи пропустять його ? Ми поки чекали візу для чоловіка, у нас народилася донька. На разі в неї лише американський паспорт. Виготовлення укр паспорту займає багато часу та і cueat вже закрили, не знаю як бути з візою для доньки тепер. Ось і думаємо, щоб чоловік на разі сам полетів, чи пропустять його? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    За закон все мало бути нормально, але якщо є випадки коли українцям не дають work permits то я б не їхав окремо. Офіцер має повноту влади приймати рішення і він може в міру свого субʼєктивного рішення прийняти не на користь чоловіка. Все на ваш ризик, гарантій немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Всеволод
    wrote on last edited by
    Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Dennis Вітаємо Дениса з Днем Народження! 🎂🎂🎂 Він один з перших 50 людей які долучились до нашої групи у фейсбуці 15 років тому та був одним з перших в телеграмі. Дякуємо за дружбу і послідовну підтримку 🤗🤗🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t405824814T Offline
    t405824814T Offline
    вово
    wrote on last edited by
    Interac E-transfer mail: [email protected] Моно: send.monobank.ua/jar/GG7MrAi2v PayPalMe: www.paypal.com/paypalme/DariiaVarchenko Великий збір на ремонт авто мого друга Флоріана, що нищить ворога на Бахмутському напрямку. Загальна ціль - 75 000 гривень, саме стільки необхідно щоб купити, привезти та повністю замінити двигун авто. Ви можете мені допомогти — відкрити банку-підсилення, як на 2 картинці. За деталями пишіть особисто. Що робити? 1. Репост у сторіз з активним посиланням, яке є в шапці профілю (будь ласка, з посиланням🙏🏼) 2. Задонатити 3. Якщо задонатили і хочете допомогти ще — можете відкрити банку-підсилення. Напишіть мені. 4. Можете дати свої лоти на розіграш. Поділіться збором у чатах, з родичами у Фейсбуці, бо без вас — цей збір неможливий.
    1 Reply Last reply
    0
  • t405824814T Offline
    t405824814T Offline
    вово
    wrote on last edited by
    Гарного початку дня! Сьогодні хочу знову нагадатись про важливий збір, в якому я маю особисте залучення + допомагаю близьким знайомим. Вже зібрали близько 40 000, разом із рештою банок підсилення (інфо можна побачити на сторінці та в сторіс)! Всім дякую хто долучався і закликаю долучатись надалі, щоб не затягувати збір пост та сторінка в Instagram, де проводиться збір: www.instagram.com/darchenko_/ www.instagram.com/p/C2J-XuPN0v4/ збір із всіма посилання (Interac, PayPal, Моно) - нижче це банка підсилення, по завершенню збору - будуть скріни звіти!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5936605426T Offline
    t5936605426T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Щиро дякую вітання і дружбу! Я дуже радий підтримувати нашу групу і протягом всього часу знайшов багато найкращих та щирих людей тут! Слава Україні! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5503198321T Offline
    t5503198321T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Хеллоу скажіть як називається асоціація яка до помагає Українцям в Ванкувері
    1 Reply Last reply
    0
  • t5503198321T Offline
    t5503198321T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Оо дякую 🤝🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    SUCCESS
    1 Reply Last reply
    0
  • t6015223144T Offline
    t6015223144T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Привіт всім! На правах реклами, більшість знає і так що працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Тому, якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови - звертайтесь. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад дом.інтернет 1gig - $65 чи моб.звязок 30GB - $34❗️ Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t2090346418T Offline
    t2090346418T Offline
    Eva
    wrote on last edited by
    Усім привіт, шукаю русмейта у вест енді у окрему кімнату. Квартира без меблів. 1400 долл
    1 Reply Last reply
    0
  • t914200829T Offline
    t914200829T Offline
    Lesya
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка чи може хтось поділитись наповнювачем для кота? Бо в мене за 2 дні літак і не хочеться купляти нову велику упаковку
    1 Reply Last reply
    0
  • t914200829T Offline
    t914200829T Offline
    Lesya
    wrote on last edited by
    Задається 1 bedroom apartment в районі downtown west end. Renovated! За п'ять хвилин ходьби від English bay beach. Опалення та вода включені в оплату. Pet friendly🐾 Ціна 2290 $ За подробицями пишіть у особисті повідомлення❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1705366240T Offline
    t1705366240T Offline
    Діана Фещук
    wrote on last edited by
    ⚡️SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше в турі Північною Америкою🔥 SKOFKA – інтелігентний репер, який прагне довести — український реп крутий та свіжий. Автор хітів "Де би не був, не забуду дім" і "Будем бить вас за Азов і Бучу". До Скофки приєднуються два таланти: ⚔️ KOZAK SIROMAHA — справжній український козак, який принесе на сцену козацькі мотиви, мелодію фісгармонії, танці гопак та фехтування на шаблях. ⚔️ 🔥 DOVI - співак та продюсер із вражаючим списком хітів. Тур охопить 22 міста США та Канади. 🇺🇸🇨🇦🤝🇺🇦. Vancouver — 24 березня. Підтримайте українську музику та культуру! 🎫 Квитки доступні за посиланням 👇 bomond.com/tours/s-k-o-f-k-a
    1 Reply Last reply
    0
  • t252575060T Offline
    t252575060T Offline
    Julia L
    wrote on last edited by
    Підготували анонс усіх подій на місяць. Підписуйтесь на наші соц мережі і в телеграм @uahubca Там публікуємо деталі
    1 Reply Last reply
    0
  • t234894677T Offline
    t234894677T Offline
    Марго
    wrote on last edited by
    That what we've got for 30 min photoshoot on our short session for Valentine's Day. Excited to share results with this beautiful couple Lacri&Vadim 🥰 If you are interested, I still have available spots for this Saturday Feb 3rd and Feb 14th! DM for more info🙂
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags