Українці у Ванкувері
-
Звертаємося до всіх небайдужих. Мій син Юрій, самого початку вторгнення долучився до лав ЗСУ До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. Має сина 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я знаходжуся поряд від поранення і до теперешнього часу Картка для допомоги Юрію 5351252100362103 Всім дякую,всім мира🙏 Також є PayPal [email protected]
-
Вітаємо! 🎉 Запрошуємо на курси програмування для дітей та дорослих! 💻 Наші напрямки: - Scratch - Minecraft - Roblox - Python 🎁 Пробний урок – абсолютно безкоштовний! Не втрачайте можливість опанувати програмування вже сьогодні. Записуйтесь у приватні повідомлення! До зустрічі на наших заняттях!
-
❗️ @uber04, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Українська мова є ключовою складовою нашої національної ідентичності в епоху глобалізації. В українській мові немає букв ъ, ы, э, та ё 🇺🇦
-
Є дівчата гарнесіньки , сьогодні відпочиваю. Биро рішить!!!
-
Дякую вже норм! Всім гарних вихідних!!!!
-
Вітаю! Я адміністратор онлайн школи OsviTech🌸📚👩💻 Пропоную уроки з шахів♟ та малювання🎨 👶🏼для діток від 6 років! Перший пробний урок - 🌟БЕЗКОШТОВНИЙ!🌟 Також у нас проводяться заняття і для дорослих💁♀️💁♂️ Щоб записатися та дізнатися деталі - пишіть в особисті!😇
-
Ваша дитина годинами грає у відеоігри? А якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні? 💥 В яких напрямках ми навчаємо створенню ігор⬇️ - Scratch - Minecraft - Roblox - Python Запрошуємо дітей до 17 років! Пробний урок - безкоштовний! Для запису пишіть в особисті повідомлення
-
❗️ @maxlafaer, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Українська мова є ключовою складовою нашої національної ідентичності в епоху глобалізації. В українській мові немає букв ъ, ы, э, та ё 🇺🇦
-
❗️ 6b, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Українська мова - це мова нашої держави. Підтримай її використання! В українській мові немає букв ъ, ы, э, та ё 🇺🇦
-
Всім привіт! Шукаю автомеханіка в Сюррей! Відгукніться 🤗
-
Друзі, може хтось знає тут провірені рекрутингові агенції по пошуку роботи бо розсилка резюме нічого не дає.
-
Я по освіті швея, але можу працювати і в готелі на прибераннях, і в ресторані можливо на кухні як помічник, англійська не супер але говорю і все розумію