Українці у Ванкувері
-
Відповіла
-
Зайдіть в історію транзакцій у додатку банка, знайдіть там цю транзакцию, а потім зв'язуйтесь з банком щоб повернули
-
Чи потребує хтось ліжко? Матрас та bed frame, Queen size. В ідеальному стані. Мені його подарували, коли мені не було на чому спати, тож я б хотіла передарувати тому, хто зараз в такій же ситуації. Самовивіз
-
Усім привіт та гарного дня!) У мене є хороший підробіток, його переваги в тому, що: не важкий, потрібен лише смартфон, щоденний дохід гарантую. Одразу скажу, що це не писати відгуки і виконувати якісь завдання, тiльки с 18 рокiв. Пишіть в особисті повідомлення.
-
Зараз за таку ціну і карамельки не купиш в Украіни, ціни дуже виросли.
-
www.instagram.com/blondes.and.brondes?igsh=dzFhd3N0b20zNzJq&utm_source=qr Буду рада допомогти ✂️❤️
-
100грн/кг було до війни в АТБ
-
Дякую!!
-
В одній із лікарень нам порадили використовувати сайт medimap.ca/ - якщо там ввести walk-in то на мапі можна знайти найближчу і деякі вказують час очікування та навантаження. Не вся інформація актуальна (деякі кліники були не walk-in коли ми туди приїхали), але загалом краще ніж нічого. Щонайменше є данні та телефони, щоб дізнатися інформацію
-
Вітаю! Поясніть будь ласка процес потрапляння до walk in. Мені треба зробити чекап після операції. Шукаю по місту walk in clinics, усі або не волк ін і треба мати там сімейного лікаря або не приймають нових пацієнтів. Можете порадити якусь лікарню яка може прийняти walk-in чи ту, до якої можна записатися? Дякую 🩷
-
Сьогодні не вийде, але наступного разу я залюбки!))