Українці у Ванкувері
-
Тісний Ванкувер 😁 передам
-
скоро доєднаємось до вас, теж з псом) Андрію привіт передавай))
-
Привіт) Ми з чоловіком хочемо сьогодні в даунтауні вийти на пивко, можливо хтось хоче доєднатися? Наш вік 25-35, маємо пса і хотілось би знайти спільні інтереси Тому, якщо хтось вільний то пишіть 😉
-
Дякую велике за допомогу)
-
Погугліть Fair Play Vancouver Cuaet Може знайдете те, що треба
-
Блін, я просто проживаю у Ванкувері
-
Я наразі не вдома, тому не можу Тільки і неділю зможу подивитися Але треба мати адресу проживання в Бернабі Називається якось Fair Play, здається Точніше скажу в неділю
-
Можете будь ласка підказати як оформити ?
-
В Burnaby є
-
А як можна його оформити ?
-
Моя родина отримала в Bonsor Recreation Complex безкоштовний абонемент на один рік.
-
Доброго вечора! Може хтось знає, чи є якийсь безкоштовний абонемент для українців у спортивну залу?
-
Дякую!
-
І також чи можна видавати інвойс за послуги, якщо ліцензії нема
-
Друзі, а розкажіть, будь ласка, чи є тут ті хто приїхав по CUAET і є solo entrepreneur. Маю питання щодо оформлення бізнес ліцензії 🙏
-
Всім привіт Чи може хтось надати в оренду свій автомобіль на 1 день ( навіть буквально 1-2 години ) 27 вересня? Маю екзамен по водінню в цей день щоб обміняти українське посвідчення на канадське. Проживаю в Порт Кокітлам, екзамен буде в Норз Ванкувері. Або можете підказати фірму, яка дає в оренду авто на укр посвідчення ( не міжнародне )
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором:- Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним- Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Також маємо набір на групові, рівень А2- Тривалість 90 хвилин - У групі 5-7 осіб 💵Вартість: 185 гривень за заняття Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
📣 #U_BBQ_2.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери на пікнік-BBQ. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 AM 📅 29/09/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park 📍 maps.app.goo.gl/JCDAmCW9wrdgk53c8 ✅ ПРИЄДНУЙСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ до наших ресурсів, щоб не пропустити наступні події: FB 👉 www.facebook.com/groups/296558363449819 Telegram 👉 t.me/+GN81ECFU05c3ZDVk @everyone
-
Є робота для чоловіків на будівництві у Метро Ванкувері, офіційне працевлаштування, Full time, кого цікавить, пишіть в особисті.