Українці у Ванкувері
-
Чому ніхто про це не каже? Invictus Games цьогоріч в Ванкувері. Українські ветерани теж присутні. З того що знаю - Україна це найчисельніша команда (35 людей). Треба підтримати. Хто в темі? www.invictusgamesfoundation.org/invictus-games/vancouver-whistler-2025
-
Доброго ранку, порадьте будь ласка гарного фотографа у кого є контакти )
-
www.instagram.com/monakhova.photography?igsh=MW9jOGE4cHB0bTc2Yw== Гарний сімейний фотограф
-
В якому банкоматі краще знімати готівку з Revolut? Чи є банкомати які не беруть комісію?
-
Я з українських карток знімаю у Scotiabank
-
forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=snyDnhYL3E2wNRMe5Joq_Z1vA0mQhb1Cn9WCeoz6LM1UREEzNDkyVFNJN1pGNFEzSUxHV0NCOVhRSC4u&route=shorturl Вітаю всіх! Бажаю чудового початку тижня! Хочу поділитися своєю програмою, на яку я отримав грант і зараз реалізую у Ванкувері. Це остання безкоштовна програма від YMCA для українців, тож не пропустіть можливість! Програма допоможе вам знайти надію, створити своє коло спілкування та стати більш усвідомленим у житті. На вас чекають: – професійна фотосесія, – похід у зал скелелазіння, – воркшоп із холотропного дихання, – створення власної прикраси – унікального кільця. Також програма включає мій 5-тижневий трансформаційний журнал, який я писав протягом 9 місяців. Усе це абсолютно безкоштовно! Зараз я набираю учасників і буду дуже вдячний, якщо ви заповните заявку. А ще я буду безмежно щасливий, якщо ви поділитеся цією можливістю у своїх соцмережах або розкажете про неї своїм друзям. Це дійсно дуже важливо!
-
Вітання усім! 🌺 Дуже потрібна Ваша допомога. Мій екс колега та його побратими зараз на Торецькому напрямку потребують нашої допомоги, там пекло! Отож, щоб нищити кацапів потрібні очі - нічний приціл для - 6го підрозділу, 2 рота, Механізованого батальйону Президентської бригади. Тільки сьогодні мене повідомили, що збір відкрили ще кілька місяців тому, але він був погано поширений і за цей час хлопцям не вдалось майже нічого зібрати. Будь ласка підтримайте збір донатом: 📯 Збір: Приціл нічний 🎯 Мета: 130 000 ₴ 🔗Посилання на моно 🫙 send.monobank.ua/jar/47pCCkN7x E-transfer: [email protected] Підтримайте будь ласка збір донатом 🫶🏻
-
Доброго вечора! Можливо хто планує летіти до дому у найближчий місяць(можливо пару тижнів).Потрібна підтримка для літньої жінки,75 років.Щоб не загубилась на пересадках в аеропорту.Плануємо приєднатись до когось хто знайдеться ! Квитки ще не куплені.Винагорода присутня!Дякую!
-
Всім привіт, хтось може порекомендувати вчителя з водіння, не за всі гроші світу. В ідеалі за 50 Дол в годину, але буду вдячний за будь які контакти
-
‼️УВАГА ТЕРМІНОВО ШУКАЄМО ‼️ 🦷УКРАЇНСЬКИХ СТОМАТОЛОГІВ 🦷 Ми — команда українських IT-розробників з Ванкувера, які працюють над інноваційним AI-проєктом, використання штучного інтелекту у сфері стоматології. Нашою метою є поєднання сучасних технологій та експертизи лікарів для створення над сучасного рішення, що змінить підхід до діагностики та лікування в цій сфері. Наш проект вже отримав багато позитивних відгуків від спеціалістів в цій сфері. Зараз ми шукаємо стоматологів для: 1. Участі в фокус-группі (опитування, з метою поцікавитись експертною думкою). 2. Тренування моделі штучного інтелекту. 3. Повноцінної участі в нашому стартапі в майбутньому.. Зручний формат: відеозустріч/особиста консультація (на вибір) 📩 Напишіть нам у особисті повідомлення – ваша експертиза може стати ключовим внеском у цей проєкт! Дякуємо за вашу підтримку! 💙💛 #AI #Стоматологія #СтоматологіявКанаді #МедицинаМайбутнього
-
Доброго дня) чи не буде хтось з України їхати до ВС? Треба дещо привезти.
-
Нова Пошта та Meest майже кожного дня їздять. Більша частина людей, що їдуть - не наважуються брати будь-що від незнайомих людей. На жаль, вже дуже багато було спроб "підстав" українців українцями з перевезенням контрабанди по всьому світу (особливо з коштовностями, цінними паперами та ліками, які заборонені в країні призначення). Якщо вам дійсно потрібно переслати щось не заборонене - мабуть надійніше, та часто швидше буде поштою.