Українці у Ванкувері
-
Дяка 🙏
-
Безкоштовний бокс для дітей до 12 років, локація має бути не у Моллах там не діє акція.
-
2 тижні
-
Я чекав більше 6 місяців, коли продовжував свій, так що наберіться терпіння
-
Клас 🙌🏻 дуже всім вдячна за відповідь
-
Будьте обережні! Регулярно з різних облікових записів публікують оголошення про заробіток, де потрібно мати рахунок у TD чи іншому банку. Суть у тому, що вам пропонують приймати платежі з неіснуючих чеків (вони просто надсилають зображення чека) на свій рахунок. Після того, як ви намагаєтеся зарахувати чек, вас просять відправити частину суми через e-transfer. За кілька днів банк, очевидно, не зараховує чек на рахунок. Але сума, надіслана переказом, вже не повернеться.( Перевела з іншої групи)
-
Вітаю. 15 березня я переїжджаю і звільняю кімнату. Кімната мебльована. 5 хвилин пішки від Метротауна. Я платив 1100 (послуги включені). Якщо цікавить пишіть.
-
Дуже важливо ділитись такими історіями, бо кожного дня вони вигадують щось новеньке . Дякую🙏
-
Доброго дня! Друзі, шукаю сусіда поченая с березня. Квартира з меблями район Burnaby, біля SFU - 9266 university crescent. Ціна 1300 + utilities. Якщо хтось шукає квартиру, але знає когось кто шукає - напишите мені будь ласка, буду дуже вдячний!
-
Привіт, друзі! У мене є кілька питань, можливо, хтось зможе допомогти або підказати: 1️⃣ Я зараз у пошуку роботи – буду вдячний за будь-які рекомендації або поради. Основний напрямок – IT-менеджмент і суміжні ролі: Project Coordinator, Assistant PM, Scrum Master (у мене вже є 2 роки досвіду), можливо, навіть QA. Також розглядаю й звичайну роботу, зокрема асистента сантехніка або хелпера. 2️⃣ Можливо, хтось знає про вільну кімнату до $900 у Ванкувері або Барнабі? Буду вдячний за будь-яку інформацію! Дякую!