Українці у Ванкувері
-
Як людина зібралась у найдорожче місто Канади, мабуть вона має гроші та морально готова їх витратити. Без грошей їхати сюди то безумство на рівні суїциду. Тим більше - Канада дуже велика , прекрасна і різноманітна країна. Є більш доступні та дешеві місця
-
Супер, то значить гарні варіанти порозбирали, а значить безкоштовного готелю немає
-
Так
-
Вау дешево
-
На 4 2bd?
-
Ну ми знімаємо поки на аирбнб на 4х за 3000€, але варіанти були дешевші .
-
1b1b
-
4к USD за місяць темпорарі житла то шось вау От я думаю чи то нормальні варіанти закінчились/конфлікт дат чи то звичайна практика
-
Такий ринок. Не подобається, не винаймайте. Ні Ви, шановний, ні я в тому не винні. Вас ніхто е примушує їхати у це справді дороге міце. Свідомий вибір , вільної людини. Не обов‘язково відразу замахуватисьтна Бентлі тільки тому, що деякі люди можуть собі це дозволити. Маєш гроші купляєш, не маєш, шукаєш щось доступніше
-
До речі, про Анну Бонд не знаєте?
-
А чого ви так вирішили? Я знаю що досі селять, залежить від того є місце чи ні. Але в іншому чаті писали що на цьому тижні заселили. Ще подивіться на фейсбуці на маркет плесі. Я зараз в пошуках постійного і на днях знаходила круте не дорого до травня.
-
Дякую за підтримку
-
Та, я хоч і в бейсменті в Сюрреї перший час проведу, щоб роздрукувати стан свого рахунку для майбутнього лендлорду з більшими циферками, що покращить мої шанси :)
-
Дорогий чоловіче, я це розумію, але я, як вільна людина в повному праві розповідати що я не задоволений риночком. А після першої сплати податків буду мати моральне право скаржитись на щось :)
-
Теж за 4к USD?
-
Ну можна скаргу написати в ООН чи Спортлото…..Таке тут життя. Раз намагаються здати житло за ці гроші, значить ринкова ситуація дозволяє власникам це робити. Платіжоспроможний попит є і при таких цінах. Теж свого часу , коли переїхав сюди, місяць жив у AIRBNB
-
Це дійсно дорогувато, шукайте далі тут як гарно поритись то можно знайти і за 2200-2400 з дуже гарними умовами. Просто потрібно витратити трохи більше часу
-
Я перепрошую, але 4000 за 2 бедрум це дійсно дорого. Хлопець цілком зрозуміло незадоволений. А цей пасивно агресивний порадник часом не якийсь москальский засланець? Вже не вперше бачу від нього лише негативні і засуджуючи повідомлення...