Українці у Ванкувері
-
Будь ласка, давай завершимо цей конфлікт Ніхто ні в якому разі не зневажав Канаду, міста та інше. Не натягай на очі те, що хочеш сам бачити та чути. Я тобі сказав, що за моєю спеціальністю вакансій в Вінніпезі близько 0 та нічого іншого. Давай будемо спілкуватись або в приватних повідомлень, або ніяк
-
Вибачають, Ви коли небудь бували не у умовному, а у реальному Вінніпезі? навіщо писати таку дурню?! Звідки стільки зневаги?! Прям таки, дворяни голубої крови, для яких будь що , окрім пенхауса в башні Трампа з видом на бухту, принизливо та недостойно. Як для людей, що отримують притулок від війни забагато понтів
-
Та немає ніякого конфлікта. Просто я щиро здивований тим снобізмом, який не приховують деякі мої шановні співвітчизники, відносно країни, що надала їм притулок. При тому, що розуміння реального стану речей в них немає і близько. Будемо відверті, реальний відсоток тих хто дійсно тікає з під бомб а не змінює одну безпечну країну на іншу, досить невеликий. Мова про інше. Вільна людина обирає свій щлях, повинна чітко розуміти переваги та недоліки саме цього вріанту (сподіваюсь пан розуміє, що щахмарні ціни не найбільший виклик з яким доведеться щіткнутись) На кого тут скаржитись і кому жалітись?! Зробив вибір - тягни! Мені справді подобається у канадцях, що тут не прийнято скаржитись на життя. Якось бачив в Суперсторі таку картину - зустрвчаються два дідугани, років під дев‘яносто, не менше. З кожного пісок сипеться, ледае повзуть. Впізнають один одного здоровкаютьс. І виникає звичайна бесіда - привіт, як справи? Ну думаю, щараз понесеться. Зараз дідуган втдасть колезі повний перелік того, що у нього болить та перелічить половину медичної енциклопедії. Та на мій перевеликий подив, дід відповів -“ absolutely totally fine! “ . Честно, я був справді вражений. Ось таке має бути відношення до життя! Дід прокинувся живим зранку, сам зміг натягти штани та піти пройтись серед людей, значить життя чарівне, все прекрасно!
-
#психолог консультації для біженців Дистанційно Viber/Telegram/WhatsApp : +38 068 932 61 06 Працюю як з дорослими, так і з підлітками. Досвід роботи в галузі – 12.5 років. Освіта : ⁃ «МАУП» (Київ), спеціалізація – психологія; ⁃ «ПНПУ імені К. Д. Ушинського» (Одеса), Магістратура, кваліфікація – психолог, викладач психології. Юрій, 39 років. Усім мира.
-
Як що у вас є ворк пермінт, то страхування є. Ви з цим листочком їдете до лікаря
-
Як раз хотів спитати за страхування. Хтось з блогерів каже,щоб безкоштовно отримувати лікарські послуги треба робити health картку. А зараз читаю,що просто з ворк перлітом до лікаря. То чи можна пройти обов’язкову медкомісію з аналізами безкоштовно без цієї health картки?
-
Ось лінк івенту та де донатити www.ticketweb.ca/event/mighty-hearts-fortune-sound-club-tickets/12978505?fbclid=PAAaZmEB-TQz6so9Ph5xGgJy-McvS3e4BC5a6EeuNM2kYA_2PEN1eYNLnsig0
-
Друзі привіт! Я Валерія, акторка та арт директор у Ванкувері, тут вже 8 років. Приємно познайомитися з усіма! Я збираю кошти, щоб допомогти діткам сиротам у Харківській області притулку Гармонія. Там зараз 67 діточок яких евакуювали і їм потрібне харчування, одяг, іграшки, шкільні речі. Я та група волонтерів організували Dance for the Children Fundraiser де 100% зібраних коштів підуть до діток. Ми вийдемо в прямий ефір з ними у наступну неділю, поспілкуватися та побачити на власні очі що їм необхідно. Держава, нажаль, не виділила грошей на їх переміщення, волонтери там по місності допомагають, але як ви розумієте цього не достатньо. Якщо ви не хочете/можете прийти, ви просто можете донатити (DONATION TICKET). Друзі, якщо ви зможете підтримати маленьким донатом $5+, нажати - Going, та пошерити Харківська громада, я, і моя команда волонтерів будемо безмірно вдячні! Усі офіційні документи та звіти куди підуть кошти будуть надані після зборів. Ви зможете знайти інформацію на сторінці івенту! Давайте не будемо байдужими та допоможемо маленьким воїнам ❤️❤️❤️ fb.me/e/BmuSAHwx
-
💻Онлайн школа програмування Для дітей від 5-17 років🧑💻 Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ 🎁 🎁🎁 ✅В нас є курси на будь який смак: від курсу з фото📷 редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр (Java, Python)🎮 А також є мега цікавий курс 3D моделювання Наші заняття проходять у zoom⬅️ Ми навчимо дитину👇 створювати ігри🎮, робити додатки🧑💻, відеомонтажу та працювати с фото редактором🙂 Пишіть мені 👇"ЦІКАВО"👇і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ 🎁🎁🎁
-
-
Дякую)))
-
Можливо у когось є цей номер? Бо я не можу знайти брошуру що дали в аеропорту.
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка чи є хтось хто може допомогти підправити сайт місцевій українській церкві? Вони хочуть щоб сайт став двомовний (і на англійській, і на українській), і щоб була можливість простіше добавляти інформацію та оголошення
-
Ну там є обмеження у часі,наприклад,у Польщі,якщо ви більше ніж на місяць виїжджаєте,то втрачаєте тимчасовий захист