Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
#знайомство #Vancouver #Killarney #RiverDistrict Привіт, можливо не вчасно я зібралася це робити, але давно хотіла🙂 Мене звати Люда, 26р. По роботі займаюся тестуванням сайтів і програм. Люблю танці і весело проводити час, ну як і усі😄. Також подобається хайкінг, настольні ігри, трішки аніме, колись навіть трішечки косплеїла. Буду рада спілкуванню, можливо хтось недалеко живе щоб виходити на каву. Мій інстаграм @liydmylka
-
@Kareliiya ну Ви вже знаєте до чого готуватися 🤣 Все ж таки прийдеться все важке ховати.
В мене, якщо я не помиляюся, є Jenga, то візьму з собою
-
В мене здається була ця гра, пошукаю.
-
Але чогось я думаю, що не буде коли грати. Всі будуть зайняті спілкуванням )
-
Дівчата, я бачила, що тут є хтось з Surrey. Поділіться будь ласка враженнями проживання там. Нам там дуже сподобався таун хаус, хочемо купити, але начиталися про Newton area, і от не знаю, на скільки там реально погана/нормальна ситуація…!? Чи не страшніше ніж на Троєщині (хто розуміє про що я) 😁 ?)))
-
Троєщина непоганий район🙃 я жила там два роки і все було добре)
-
Ну так і я ж про то )) Нормальний район, а про нього вічно щось таке страшне розповідають, що прям сидиш і думаєш: «як я там жила і нічого не бачила, а інші, які може навіть і не бували там, точно знають, що там капец …!?» 😁
-
От і хочу дізнатися, чи Newton теж, як Троєщина, чи все ж таки там реально небезпечно …!?
-
Ще й на вечірці, яку сама організувала. Скажи смішно ?😅😂
-
В Surrey поганими вважаються райони в центрі, біля метро типу king George. Я сама колись робила ресерч по Surrey, дивилась статистику по доходу на хаузхолд, зріз по етнічності і тд. Так от норм були Fleetwood, Cloverdale, Newton ну і звичайно південний сюррі, але в останньому цінник егегей
-
Дякую! Мені ріелтори саме про Newton погано казали 🧐
-
О в ми тут 🫶
-
І ми 😂
-
Дякую, за таку змістовну відповідь! ❤️ Ми в BC 6 років вже живемо, а от саме в цю area переїхали в червні. Тому і питаю, ми рентуємо в Burnaby, але я як дізналася скільки таке ж житло коштує в Surrey, жаба почала душити 🤪
-
Привіт!
Дівчат, я щось пропустила інфу про зустріч, думала вона вже відбулася) Є ще місце? Я була б рада прийти познайомитися вживу, кого ще не знаю 😊
Єдине що, в суботу о 19 можу бути)
-
Натисність зверху закріплені, там вся інфа ❤️