Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
З того моменту коли я прокинулась та мій приватний телеграм був схожий як би він був у кисєльова та українці взнали його номер
-
Але не будемо про сумне,цього було дуже достатньо, тому хотілось трішки розбавити атмосферу👌🏼
-
У мене багато російськомовних знайомих, в тч українців. І я їх поважаю, і була вдячна, що Ви створили групу в телеграмі, бо це зручніше, ніж фб. І була рада, що Ви організували дівчатам зустріч, коли Ви вирішили, що буде"тошніловка"?
-
Я вже про це писала але якщо хочете продублюю в приватні😊
-
Я не Ваш психолог, але мені реально боляче, коли семеро одного козлять, і коли українці сруться
-
Нас в Ванкувері і так дуже мало, ппц як. Ми коли приїхали в грудні 2020, то для мене росіяни та поляки в даунтауні були найрідніші люди, бо ми тут сироти.
-
Будь ласочка,я не хочу вас банити,перестаньте писати 🙏🏻
-
От якось так
-
А з приводу мови додам 5копійок: своїй 5річці я пояснюю, що російську вона зобов'язана розуміти, бо нею говорять її бабуся і дідусь (українці, які в побуті російськомовні, хоч і вставляють українські слова), але ти маєш право відповідати їм українською.
-
P.S. шукаю в Tri cities подружку для моєї україномовної 5річки, розуміє російську, але говорить українською навіть з русскім однокласником Сєвою. 😍👩🦰
-
Хочу на таку тусовку з дітьми, можемо зустрітись в McDonald's play space Coquitlam Barnett або Port Coquitlam Oxford. Дівчата, напишіть у кого є діти 2-10років приблизно. Бо 13-14річним буде нудно гратись з тодлерами.
-
Привіт, в мене хлопчик 6 річний, і я би була дуже за зустріч, куди можна привести свого «хвостика» Ми тут тільки удвох, тому можливості десь його лишити немає((( а так би хотілось отого караоке і коктейлю😅
-
Дівчат,я організую зустріч-бранч для мам та їх дітей скоро🥰
-
Я знайду де можна та де краще і буду писати про це тут👌🏼 своїх дітей в мене немає так що я буду вибирати місце де є вино,вибачаюсь😂
-
Клас дякую
-
Привіт дівчата Не розумію чому срач , було все класно ! Я за лагідну українізацію якщо що ! Але ми російскомовні , діти канадці народжені тут , пробували українську школу нам на великий жаль не зайшло …гроші на вітер😭 Буду Рада приїхати з малими 6.5 років і 9 , вони розуміють українську тому що я з ними практикую , але відповідати будуть англійською або російською 🫶 Всім добра 🫶і гарного дня 🫶
-
В Коквітлемі зможете біля Central station?
-
Ми зараз хворіємо потім віпустка , у грудні зустрінемося 🫶
-
Так, я на авто, тому можу )
-
Я теж російськомовна, але відчуття ніби на мене насрали. Жесть!