Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
А де цей Гаррі Мілман територіально?
-
У Влада брали минулого року, ікра була дуже смачна. Ціна не змінилась, брали по 110за кг. У Альони взяла 0.5кг, але ще не пробувала, бо хворіли діти і я по третьому колу з жовтня.
-
Дівчата, я трохи не слідкувала за подіями ☺️ буде різднева вечірка ? Як щодо цього разу з чоловіками ? Чи все ж таки це суцільно жіноча група і відповідно зустрічі теж жіночі ?
-
Дівчата, привіт всім. Хто катається на cross country ski ( бігови лижи)? Я би була рада компанії. Я не супер професіонал, тільки любитель бігових лиж і не дуже в формі, то буду їхати повільно чи як зможу. Машини не маю, то буду їхати з даунтаун автобусом до Cyprus Nordic. Пишіть кого цікавить щоб разом покататися. Там є рент якщо не маєте свої лижи . Також можно сноушуинг зробити.
-
Привіт. Я катаюся і мене зацікавило, але як туди дібратися без машини? Гугл мепс показує, що можна доїхати лише з використанням таксі.
-
Привіт!я би хотіла приєднатися;)
-
-
Добрий день, дівчата! Мене звати Ліза Пєрєпєчкіна, мені 21 рік. 6 місяців тому я приїхала у Ванкувер. Я займаюсь українськими народними танцями 13 років, навчалась у Київській академії танцю Сержа Лифаря, зараз навчаюсь у Національному педагогічному університеті у Києві за спеціальністю хореографія. Дуже не вистачає улюбленої справи, яку люблю усім своїм серцем. Я дуже хотіла б створити групу українського танцю тут і поширювати нашу культуру навіть поза межами нашої країни. Чи було б це актуально для Вас та Ваших діток збиратись по вихідним на декілька годин та танцювати? Відреагуйте, будь ласка, Сердечком, якщо актуально, дякую)
-
А в якій локації? Якщо Коквітлем -Поко, то я б до Вас привела одну маленьку україночку.