Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Здравствуйте,вы уже нашли няню ?
-
Приходьте релаксувати та малювати. Pm me
-
Підкажіть, будь ласка, чи буде щось на 8 березня?
-
Дівчата, привіт💐 Запрошую вас на індивідуальні заняття з розтяжки💃 Якщо вам не подобається виконувати по 50 присідань, тягати залізо у залі або просто немає часу відвідувати зал, бути підтягнутою та тримати тіло в тонусі хочеться🧘🏽♀️ На честь 8 березня ціна зі знижкою❤️🌸
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, призер всеукраїнського та місцевих чемпіонатів з нарощення вій. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (стррінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= Ванкувер, Кітсілано / Даунтаун
-
Я була у Олександри на наращуванні Вій і фарбуванні брів , вже два тижні ходжу дуже задоволена ☺️ . Якість і швидкість - це для мене було головне 😘дякую !!!
-
Дякую 🥰
-
Термінова тимчасова вакансія на Ресепшен у Річмонді з 15 березня по 17 квітня. 17 доларів на годину. Потрібна впевнена англійська - усна і письмова. Канадський досвід не потрібен, але має бути релевантний адміністративний досвід у будь-якій країні. Всі деталі на емейл [email protected]
-
У суботу, 18 березня, в одному з найбільших клубів Ванкувера, Aura Nightclub, крутий захід від Turnt Entertainment✨ БЕЗКОШТОВНИЙ НАПІЙ ТА ЗНИЖКА НА КВИТОК, НЕ ПРОПУСТІТЬ✨ Початок о 21:30, музика у стилі hip hop and 2000's throwbacks✨ Пишіть мені тут або в Instagram (mashkins_c), відповім на будь-які питання та додам в гест лист, також доступна бронь на столики в vip zone :)
-
Так, треба здавати всім. Отримаєте повернення грошей приблизно $700