Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Добрий ранок ❤️❤️ Україно❤️❤️❤️❤️ Прошу адмінів та читачів групи не видаляти моє повідомлення. Ділюся з Вами не спамом, а вчителями, де сама вивчала та вивчаю англійську мову. Я живу у Калгарі, та проходила курси англійської мови безкоштовно. Посилання з яким я ділюся, це English Bunny 🐰, кожну суботу проводиться онлайн звʼязок та відбувається спілкування з американцями. Це дуже допомогло мені на початку - слухати! та розуміти, відповідати! Бажаю Вам усім як найшвидше вивчити мову. Тут це фундамент. Гарного та чудового дня і настрою❤️
-
Здається двокімнатний будинок в Сюрей! Ми виїжджаємо і допомагаємо знайти власнику нових мешканців. Без тварин. Вільно з 15 червня. Зручна локація - 10 хв від Scott Road skytrain station. Вид з вікна на гори, велика кухня, світлі кімнати. Ціна 2450+utilities (до 100$, переважно виходить 60-70$в місяць) Two-bedroom for rent in Surrey! We are leaving and helping the owner find new residents. No pets. Free from June 15. Convenient location - 10 minutes from Scott Road skytrain station. A view of the mountains from the window, a large kitchen, bright rooms. The price is 2450+utilities (up to $100, usually $60-70 a month)
-
🎓Онлайн школа програмування 📢Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 7 до 17 років😀 ✅Ваша дитина довго сидить в телефоні 📱 а користі з цього мало? ❗Має здібності до навчання але не чого не цікавить? 📌Наша онлайн школа допоможе дитині знайти професію своєї мрії🤩 ➡️Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування і не тільки! 🤩 ✅В нас є курси на будь-який смак: від курсу з фото редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). Мега популярні 🔥 курси ROBLOX та Unity і не меншь цікавий курс 3D моделювання 🤫і це далеко не все😊 😁Давайте разом пізнаємо світ програмування😌 Пишіть мені 📩 "ЦІКАВО" і отримайте 🎁БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНО
-
Героям Слава! Пошукайте Food Banks в вашому районі, там роздають безкоштовну їжу Ви ще можете податись на допомогу від уряду через втрату роботи. Як то точно зробити я не знаю, але платять 2200 в місяць
-
🎤17.08.2023 Конференція Отримання PR в Британській Колумбії. Ванкувер 💼Ліцензований спеціаліст 💪Розглянемо: Федеральні та провінційні програми PR🇨🇦 👉 t.me/UA_Canada_Cuaet/383
-
Доброго дня) Скажіть, будь ласка, маю таке питання. Чи є можливість залишитись у Ванкувері в готелі на певний час безкоштовно для українців які приїхали за програмою cuaet? Як наприклад у Вінніпезі, новоприбулі можуть залишатись в готелі безкоштовно. Дякую за відповідь!
-
Привіт, можливо хтось шукає дівчинку на підселення (район Ванкувера/Burnaby/New West) або також є варіант, я знайшла житло у Нью Вестмінстері, і шукаю дівчинку на підселення, ціна квартири 2250
-
Доброї ночі, я перукар колорист ,16років у сфері волосся,працюю на якість в першу чергу, виконую сучасні техніки фарбування,тотал блонд,вихід з чорного,берусь за складні випадки, працюю з 100%активами, відновлення протезування, рекомендація волосся. Стрижки жіночі,чоловічі,дитячі,стрижка полірування гарячими ножицями.Приймаю в Ленглі.6723776844 Жанна.www.instagram.com/reel/CtXEiqOxVJr/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Англійська, французька мова онлайн від мовної школи EDUCADO🥑 📍Вартість індивідуального уроку: від 375 грн/60 хв Рівні: А1-С1 Німецька мова 📍Вартість індивідуального уроку: від 450 грн/60 хв Рівні: А1-С1 ✅Є безкоштовний пробний урок 📩Якщо цікаво, пишіть в особисті
-
S.U.C.C.E.S.S. Youth Leadership Millennium for CUAET holders (8-month program, Jun 2023 – Mar 2024) 📚⛰️🏟️🏓✅ Eligibility criteria : Anyone between ages of 15 to 30 years
-
Hello everyone, Life came so easy when I started investing with Mr Anthony thanks to those who recommended his testimony how they got paid from your company I tried and am doing the same now join chat ⤵⤵⤵⤵ t.me/Reversalmasterofficial