Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати - Віолетта. Я організовую безкоштовні майстер-класи з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класах вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 20.03
-
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 Ищу водителя с авто 🌐 Локация: Словения,Хорватия,Австрия, Германия,Италия 🚙 Условия: -С личным или арендованным автомобилем -Зарплата ежедневно от 2000€ за рейс -компенсация расходов -Маршрут 250-600 км 🌍 Приглашаем водителей со всей Европы. 👥 Присоединяйтесь к нашей команде! 📌 Все вопросы в Личные сообщения
-
Зустрічайте вже цього тижня! SKOFKA x DOVI x KOZAK SIROMAHA Артисти зібрали майже 100 00$ на РЕБ для 59-ої бригади! Vancouver — побачимось 24 березня. Купити квитки
-
💼 ПЕРЕКЛАД ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПОДАЧІ НА PR та інші установи Канади🇨🇦 📑 Професійний переклад (згідно вимог IRCC, державних та комерційних установ Канади)🇺🇦🇨🇦 💬 Потрібна інша мова, напишіть ми допоможемо. 📱Звернутися: [email protected], або написати в Telegram - t.me/men_canada. 💬 Instagram - www.instagram.com/world_translate_?igsh=YXRyczQ4bHFoMHpo
-
CUAET🇺🇦. 🔴 Поради - www.youtube.com/watch?v=PuxdGvGPvGc ✔️ Перші кроки в Канаді 🇨🇦. Що потрібно зробити в перші 3 дні
-
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 Ищу водителя с авто 🌐 Локация: Словения,Хорватия,Австрия, Германия,Италия 🚙 Условия: -С личным или арендованным автомобилем -Зарплата ежедневно от 2000€ за рейс -компенсация расходов -Маршрут 250-600 км 🌍 Приглашаем водителей со всей Европы. 👥 Присоединяйтесь к нашей команде! 📌 Все вопросы в Личные сообщения
-
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 📌📌Шукаю водія з авто 🌐Словенія,Хорватія,Італія, Австрія, Німеччина 🚗Умови -з особистим або орендованим авто -Виплати здійснюються щодня від 2000 € за рейс -Компенсація витрат -маршрут 250-700 км 🌏Запрошуємо водіїв з усієї Європи 🫂Приєднуйтесь до нашої команди 📌📌детально в особисті повідомлення
-
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 📌📌Шукаю водія з авто 🌐Словенія,Хорватія,Італія, Австрія, Німеччина 🚗Умови -з особистим або орендованим авто -Виплати здійснюються щодня від 2000 € за рейс -Компенсація витрат -маршрут 250-700 км 🌏Запрошуємо водіїв з усієї Європи 🫂Приєднуйтесь до нашої команди 📌📌детально в особисті повідомлення
-
-
-
📹ВЖЕ ЗАВТРА 🚀 СOMMON-LAW partner Canada. Партнерство та цивільний шлюб в Канаді CANADA 🎬 ПОСИЛАННЯ НА ЕФІР 🎞 www.youtube.com/watch?v=VeCDiRspQ00 Ми в Канаді - t.me/UA_Canada_Cuaet 🇨🇦🇺🇦
-
Привіт! Мене звати Тетяна, я масажист і вже 3 роки, як я допомагаю людям покращити мобільність та позбутися болю в мʼязах. За цей час я виконала майже 4000 сеансів. В нашій професії це дуже важливо скільки практичних часів у спеціаліста. Півроку працювала в SPA в центрі Ванкуверу, але зараз починаю свій особистий шлях в цьому місті! Тому запрошую вас до себе на масаж: 🪬 Індивідуальний масаж 🪬 Класичний 🪬 Тригерні точки 🪬 Шиацу 🪬 Китайський сухий масаж 🪬 Аромамасаж «Hot Oil” 🪬 Лімфодренажний 🪬 Корекція фігури Працюю в Burnaby, 10 хвилин пішки від Lougheed Skytrain station. Гарантую чистоту, комфортну атмосферу та професійний масаж. Book and price ➡️ wa.me/message/4QPSH4RWRUL3C1 🎁 Знижка 15% на перший сеанс 📲 +1 (604) 968‑3102 📍Burnaby, Lougheed Skytrain
-
-
🎤 Оттава заявляє, що не планує продовжувати CUAET для українців🇺🇦 ‼️ Міністр імміграції Марк Міллер заявив, що не планує продовжувати CUAET після завершення терміну їх прибуття до Канади🇨🇦. ДЕТАЛЬНІШЕ -t.me/UA_Canada_Cuaet/1177
-